Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital prošli tjedan otvorila vrata svog demo centra u Zagrebu i predstavila novitete

Fortuna Digital održala je prošli tjedan već tradicionalno Dan otvorenih vrata u svom Demo centru u Zagrebu. Svoje prijatelje i partnere upoznala je s novitetima u segmentu strojeva, materijala, ali i novim brendovima kojima je pojačala portfelj. Veliki broj posjetitelja došao je u zagrebački demo i družio se u prijateljskoj atmosferi uz piće i odličan catering.

Tri premijere

Ovogodišnji Open House donio je čak tri premijere.

Prvi put je na ovom tržištu predstavljen novi HP Latex 630. Radi se o potpuno novom modelu koji, uz već poznate HP Latex 700 i 800W modele, donosi znatno pojačanje u ovom segmentu. Naime, omogućava čak i najmanjim tiskarskim tvrtkama da iskoriste najbolje iskustvo s bijelom bojom. Stroj je radio cijelo vrijeme eventa, a Mateja Žalman, regionalna prodajna menadžerica HP-a za jugoistočnu Europu te kolege iz Fortune Digital bili su na raspolaganju za brojna pitanja vezano za novu HP zvijezdu. Svi prisutni na licu mjesta mogli su se uvjeriti u lakoću rukovanja strojem kao i u nevjerojatan raspon boja te kvalitetu otiska.

Premijerno je predstavljen i roll rezač Summa S Class 3. Model S3TC160 najmoćniji je model koji trenutno postoji na tržištu. Razumljivo je stoga da je svojom naprednom tehnologijom i intuitivnim softverom privukao velik broj znatiželjnika. Oni su sa zanimanjem pratili rad ovog vrhunskog rezača tijekom cijelog dana.

Što se tiče tiska na pamuk, FD je predstavila novitet iz d.gena, novu Teleios Omni Pro seriju. Serija koristi potpuno novu tehnologiju u tisku na tekstil. Pigmentne boje i uz CBS tehologiju, omogućuju direktan tisak na tkanine bez dugotrajne i zahtjevne pripreme materijala, kao što je bio slučaj do sada. Demo je rađen na pamučnom materijalu brenda Berger s pigmentnim bojama.

Novi materijali s fokusom na održivost

Uz strojeve na kojima je FD servisni tim cijelo vrijeme održavao demo, predstavljeni su i materijali najjačih brendova.
Moglo se vidjeti, opipati i doživjeti zaista velik spektar boja i materijala. Izloženi su brojni uzorci brenda Berger s bogatom ponudom konkretnih gotovih proizvoda. Od jastuka, dresova, deka preko zanimljivih uzoraka tkanina otisnutih što latex tehnologijom što sublimacijom.
Tu je bio i PONGS sa svojim Artist Mambo i Softimage Contrast: Backlite & Blockout rješenjima. Avery Dennison predstavio se svojim PVC free naljepnicama, Solar Window za zaštitu od sunca, Supreme wrapping filmom te različitim wall-papirima.
Image Perfect kao noviji brend iz FD porfelja imao je svoj kutak gdje su bili izloženi uzorci folija kao i novi materijali iz EverGreen linije, koje do sada nismo imali priliku upoznati.
Posebnu pozornost privukao je kutak posvećen brendu 3A Composites. Radi se o premium brendu iz asortimana pločastih materijala. Osim što se u cijelosti prilagodio recikliranju i brizi za okoliš, posjeduje i cijeli niz vrhunskih peformansi. Brojni uzorci poput Swedboard, Kapa i Dispa materijala bili su izloženi i moglo ih se isprobati kao i konzultirati se vezano uz primjenu sa stručnjakom iz tvrtke 3A Composites.

Fokus eventa bio je na održivim materijalima jer je održivost i briga za okoliš trend koji FD zajedno sa svojim partnerima u potpunosti  prati.

Open House event bio je sjajna prilika da se uz opušteno druženje, upoznaju novi modeli i trendovi te učvrste prijateljski odnosi među partnerima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content