Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital vas poziva na Dane otvorenih vrata

Fortuna Digital vas s veseljem poziva na Dane otvorenih vrata, 29. i 30.11 (četvrtak i petak) koji će se održati u novouređenom prostoru u Zagrebu, na adresi Samoborska cesta 203.

U ova dva dana imat ćete priliku isprobati novi i revolucionalni HP Latex R2000 pisač, te se uvjeriti u kvalitetu tiska ove HP Latex R serije na raznim materijalima iz širokog asortimana Fortune Digital, koristeći cuttere Esko i Summa, istovremeno kreirajući razne aplikacije, od pločastih materijala te materijala u roli.

Koncept ovog novodizajniranog demo centra Fortune Digital potaknut je željom da se kupcima ponudi inspirativan i interaktivan prostor, jedinstven u Hrvatskoj i regiji gdje ćete moći isprobati široki izbor materijala i strojeva iz ponude – Politape, Pongs, Stadur, Avery Dennison, Beelite, Natura, Neschen, Caldera, HP, ESKO, Summa, Fotoba, Flexa, DS Smith, Olfa.

Za sve zainteresirane, pripremljene su i vođene ture koje će voditi predstavnici brendova iz HP, Esko, Caldera, Avery Dennison.

Vođene ture će se održati:

29.11. (četvrtak) – 11:00 – 12:00 sati

                                     14:00 – 15:00 sati

30.11. (petak) – 11:00 – 12:00 sati

Rezervirajte čim prije svoje mjesto na jednoj od vođenih tura budući da je broj sudionika ograničen.

Za sve daljnje informacije, kontaktirajte Fortunu Digital ili direktno mail: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content