Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Forum grafičara Slovenije

Svijet tiska brzo se mijenja i neprestano na tržište donosi novitete i nameće nove trendove. Grafičari, ukoliko žele biti uspješni na takvom tržištu, moraju biti ukorak s trendovima. Jedan od načina je konstantno obrazovanje i dodatno usavršavanje. Iz tog razloga Obrtno-podjetinška zbornica Slovenije – Sekcija grafičara, organizira Expert Forum koji će se održati 20. i 21. 9. 2019. u Mariboru u Mercure City Centru. Na skupu će kroz stručna predavanja biti prezentirane aktualne teme koje značajno utječu na svakodnevni radni proces, uz naravno puno mogućnosti za druženje i razmjenu mišljenja i iskustava s drugim sudionicima i kolegama iz struke.

Primjeri dobre prakse

U sklopu Foruma bit će, kao primjer dobre poslovne prakse, organiziran i posjet tiskari Demago koja uspješno posluje od 2008. godine. Tijekom više od deset godina djelovanja na tržištu značajno su proširili svoj asortiman te danas koristeći tehnike ofsetnog i digitalnog, uz letke i vizit karte s kojima su počeli, klijentima nude uistinu široki asortiman i materijala. U Demagu vjeruju da je pravi put stalni razvoj i traženje novih mogućnosti. Cijeli program događanja možete pogledati na stranici Obrtno-podjetinške zbornice Slovenije iz koje pozivaju sve zainteresirane da budu dio najvažnijeg događaja za grafičare u Sloveniji.

Dijamantni sponzori Foruma su tvrtka Xerox i tvrtka Copia Biro, dok su platinasti sponzori tvrtke Grafik.net i Bisson Grafik.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content