Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fotoknjiga oživljena s HP Indigo ElectroInk bojama

Fotoknjiga “In The Face of Others”, britanskog modnog fotografa Nicka Kellya, jedinstven je primjer kako HP Indigo ElectroInk omogućuje tiskarima da učine više i budu kreativniji.
Istaknuti crno-bijeli ispis postignut je korištenjem originalnih fotografija i HP Indigo ElectroInk LLK u 2-bojnom ispisu s crnom bojom. Precizne boje, blagi naglasci i bez rozeta u tamnim područjima – oživjelo je otisnutu crno-bijelu fotoknjigu!
ElectroInk LLK, ističe Kelly, daje mu povjerenje da otiskuje crno-bijelo, znajući da su tonovi apsolutno prirodni. Danas je, kako kaže, izazov pronaći načine povezivanje s publikom. U sve digitalnijem svijetu tiskana stranica nikada nije bila toliko vrijedna. Za fotografe, svjetlo, svjetlo crna boja, koju uz svijetli cyan i svijetlu magentu nudi HP Indigo ElectroInk, a u Hrvatskoj i Sloveniji distribuira tvrtka 3Print Adriatik, znači da će otisak crne i bijele biti vjeran i neutralan te se izbjegava metamerizam kada se gleda pod različitim izvorima svjetla.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content