Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fotoknjiga oživljena s HP Indigo ElectroInk bojama

Fotoknjiga “In The Face of Others”, britanskog modnog fotografa Nicka Kellya, jedinstven je primjer kako HP Indigo ElectroInk omogućuje tiskarima da učine više i budu kreativniji.
Istaknuti crno-bijeli ispis postignut je korištenjem originalnih fotografija i HP Indigo ElectroInk LLK u 2-bojnom ispisu s crnom bojom. Precizne boje, blagi naglasci i bez rozeta u tamnim područjima – oživjelo je otisnutu crno-bijelu fotoknjigu!
ElectroInk LLK, ističe Kelly, daje mu povjerenje da otiskuje crno-bijelo, znajući da su tonovi apsolutno prirodni. Danas je, kako kaže, izazov pronaći načine povezivanje s publikom. U sve digitalnijem svijetu tiskana stranica nikada nije bila toliko vrijedna. Za fotografe, svjetlo, svjetlo crna boja, koju uz svijetli cyan i svijetlu magentu nudi HP Indigo ElectroInk, a u Hrvatskoj i Sloveniji distribuira tvrtka 3Print Adriatik, znači da će otisak crne i bijele biti vjeran i neutralan te se izbjegava metamerizam kada se gleda pod različitim izvorima svjetla.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content