Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Frimpeks – Mediji za digitalni tisak

Više od 13 godina iskustva u proizvodnji samoljepljivih materijala, uz pomoć iskusnog osoblja i širokih proizvodnih kapaciteta – dovelo je Frimpeks do proizvodnje medija (samoljepljivih PVC folija) za digitalni ink-jet tisak širokog formata.

 

Pokrenut 1988. godine, Frimpeks® nudi vrhunsku paletu ispisnih medija za ink-jet poput samoljepljivih monomernih PVC folija, koje su dizajnirane za postizanje izvrsnih rezultata pri ispisu. Visoka rezolucija i bogatstvo boja postižu se na raznim pisačima neovisno o tome koju tehnologiju ispisa koriste: eko-solvent, solvent, UV ili lateks.

Njihovi materijali su presvučeni visoko kvalitetnim akrilnim ljepilima s trajnim ili removable svojstvima i savršeno ravnom površinom i dimenzionalnom stabilnošću.

Samoljepljive monomerne PVC folije za digitalni ispis dolaze u mat i sjajnoj varijanti – isporučeni otisak se ističe na vanjskim ili unutarnjim aplikacijama.

Frimpeks je otvorio nekoliko centara za distribuciju u Njemačkoj, južnoj Rusiji, SAD-u i Velikoj Britaniji. Kao dio njihove strategije rasta, okupili su efikasan i učinkovit prodajni tim kako bi ojačali i proširili svoju prodaju na tim prostorima.

Frimpeks nastavlja rast, izvozeći u više od 70 zemalja širom svijeta, opskrbljujući kupce sa svojih terminala u SAD-u (New Jersey), Njemačkoj (Remscheid), Velikoj Britaniji (Suffolk) i Rusiji (Krasnodar). Terminali imaju različite funkcije kao što su proizvodnja, rezanje i distribucija. U 2014. g., počinju s proizvodnjom PVC laminata. U 2015.g., proširili su svoju novu poslovnu liniju za digitalne medije i distribucijske kanale u Frimpeks brand proizvode.

 

 

Frimpeks materijali se koriste za:
» oglašavanje
» sajmove
» promocije
» POS program
» idealni su za ravne i
blago zakrivljene površine
Ključne prednosti:
» materijali daju sjajan rezultat u digitalnom tisku
» otisak je odličan sa solventnim,
eko solventnim, eco/mid-solventnim, UV i latex bojama
» kvaliteta i visoka postojanost slike
» koristi se za privremene promotivne materijale i POS program
» koristi se u interijerima i eksterijerima (short to medium term)

Kako biste poboljšali reprodukciju boja Vašeg dizajna i zaštitili otiske od UV zračenja, preporuča se korištenje njihovih laminiranih folija ili lakiranih proizvoda. Tablicu proizovda Frimpeksa za digitalni tisak možete pronaći u PDF obliku na njihovim web stranicama putem koje također možete kontaktirati njihov tim.

www.frimpeks.com

 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content