Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Frimpeks – Mediji za digitalni tisak

Više od 13 godina iskustva u proizvodnji samoljepljivih materijala, uz pomoć iskusnog osoblja i širokih proizvodnih kapaciteta – dovelo je Frimpeks do proizvodnje medija (samoljepljivih PVC folija) za digitalni ink-jet tisak širokog formata.

 

Pokrenut 1988. godine, Frimpeks® nudi vrhunsku paletu ispisnih medija za ink-jet poput samoljepljivih monomernih PVC folija, koje su dizajnirane za postizanje izvrsnih rezultata pri ispisu. Visoka rezolucija i bogatstvo boja postižu se na raznim pisačima neovisno o tome koju tehnologiju ispisa koriste: eko-solvent, solvent, UV ili lateks.

Njihovi materijali su presvučeni visoko kvalitetnim akrilnim ljepilima s trajnim ili removable svojstvima i savršeno ravnom površinom i dimenzionalnom stabilnošću.

Samoljepljive monomerne PVC folije za digitalni ispis dolaze u mat i sjajnoj varijanti – isporučeni otisak se ističe na vanjskim ili unutarnjim aplikacijama.

Frimpeks je otvorio nekoliko centara za distribuciju u Njemačkoj, južnoj Rusiji, SAD-u i Velikoj Britaniji. Kao dio njihove strategije rasta, okupili su efikasan i učinkovit prodajni tim kako bi ojačali i proširili svoju prodaju na tim prostorima.

Frimpeks nastavlja rast, izvozeći u više od 70 zemalja širom svijeta, opskrbljujući kupce sa svojih terminala u SAD-u (New Jersey), Njemačkoj (Remscheid), Velikoj Britaniji (Suffolk) i Rusiji (Krasnodar). Terminali imaju različite funkcije kao što su proizvodnja, rezanje i distribucija. U 2014. g., počinju s proizvodnjom PVC laminata. U 2015.g., proširili su svoju novu poslovnu liniju za digitalne medije i distribucijske kanale u Frimpeks brand proizvode.

 

 

Frimpeks materijali se koriste za:
» oglašavanje
» sajmove
» promocije
» POS program
» idealni su za ravne i
blago zakrivljene površine
Ključne prednosti:
» materijali daju sjajan rezultat u digitalnom tisku
» otisak je odličan sa solventnim,
eko solventnim, eco/mid-solventnim, UV i latex bojama
» kvaliteta i visoka postojanost slike
» koristi se za privremene promotivne materijale i POS program
» koristi se u interijerima i eksterijerima (short to medium term)

Kako biste poboljšali reprodukciju boja Vašeg dizajna i zaštitili otiske od UV zračenja, preporuča se korištenje njihovih laminiranih folija ili lakiranih proizvoda. Tablicu proizovda Frimpeksa za digitalni tisak možete pronaći u PDF obliku na njihovim web stranicama putem koje također možete kontaktirati njihov tim.

www.frimpeks.com

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content