Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Frost & Sullivan daje priznanje Xerox ConnectKey

Frost & Sullivan daje priznanje Xerox ConnectKey® tehnologiji za poboljšanja prilikom rada s dokumentima

20. ožujka 2104.Frost & Sullivan s ponosom nagrađuje kompaniju Xerox Globalnom Frost & Sullivan nagradom za izvrsnost u tehnološkim inovacijama za Xerox ConnectKey tehnološku platformu.

ConnectKey označava odmak kompanije Xerox od hardvera prema integriranom modelu softverske platforme preko svojih multifunkcionalnih pisača. ConnectKey tehnologija donosi veću praktičnost, produktivnost, sigurnost i kontrolu troškova odgovarajući potrebama rastuće mobilne radne snage te potrebi za naprednu IT sigurnost.

ConnectKey poboljšava tijekove rada pomoću alata kao što su ConnectKey za SharePoint® i Business Process Outsourcing Integration kroz Xerox Services te omogućava korisnicima da sami kroje korisničko sučelje umetanjem prilagođenih ikona na početnom ekranu. Nudeći bežičnu tehnologiju, ConnectKey omogućava pristupanje softveru u pokretu, bez potrebe za dodatnim troškovima. Xerox također podržava protokole poput Apple Air Print™ standarda tako da se korisnici lako mogu spojiti i ispisivati sa svojih iOS pametnih telefona ili tableta.

ConnectKey tehnologija osnažuje uređaje Xerox tako da funkcioniraju kao platforme koje omogućavaju programerima trećih strana da u njih upisuju softvere. Uz to, ta tehnologija donosi dodatni sloj sigurnosti softvera i klijentima donosi bolji pregled IT osoblja. Za veća poduzeća Xerox je napravio ConnectKey kompatibilnim s Cisco TrustSec-om za laku integraciju s velikim sigurnosnim sustavima.

ConnectKey ima za cilj optimizirati protok dokumenata i istodobno povećati ukupni prihod za klijente nudeći rješenja za mobilni ispis i skeniranje koja su u potpunosti integrirana s tehnologijom temeljenom na oblaku i mobilnim uređajima. Mnoge ConnectKey značajke postignute su kroz proces inovacije, a Xerox je testirao softvere u pet različitih okruženja u kojima se nalaze MFP-i.

Xerox održava mjesečne ciljeve za objavljivanje izuma i nekoliko njih s vremenom su postali patenti. Xerox je jedan od najboljih svjetskih inovatora s 1.215 patenata u SAD-u zaprimljenih u 2012.

Svake godine Frost & Sullivan daje ovu nagradu za tvrtku koja je pokazala izvrsnost u novim proizvodima i tehnologiji u svojoj industriji. Tvrtka  koja dobije ovu nagradu pokazala je inovativnost pokretanjem široke linije novih proizvoda i tehnologija.

Frost & Sullivan Best Practices nagrada daje priznanje tvrtkama u različitim regionalnim i globalnim tržištima za izvanredan uspjeh i vrhunske performanse u područjima kao što su vodstvo, tehnološke inovacije, usluge za kupce i strateški razvoj proizvoda. Industrijski analitičari uspoređuju sudionike na tržištu i mjere performanse putem detaljnih intervjua, analiza i opsežnih istraživanja kako bi se utvrdile najbolje prakse u industriji.

Saznajte više na: https://www.best-practices.frost-multimedia-wire.com/xerox-2014

XEROX®, XEROX i Design®, WorkCentre® and Phaser® zaštitni su znakovi tvrtke Xerox u SAD-u i/ili drugim državama.

Cijene, karakteristike, mogućnosti, izgled i dostupnost i dostupnost Xerox proizvoda i servisa podložni su promjeni bez najave.

Kontakt za medije: Alert d.o.o., Zrinka Krulc, mob: 098/ 1771 501, tel/fax: 01/ 4854 421, [email protected]

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content