Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fujifilm Acuity LED 1600- vrhunski otisak, fantastična cijena

Nama poznati Acuity LED 1600, opisan u prvom broju Print Magazina, razlikuje se od sličnih uređaja u klasi. Osim klasičnog ispisa na krute i fleksibilne materijale Acuity u standardnoj konfiguraciji dolazi sa osam boja i to klasičan CMYK, svijetli tonovi- LC i LM te bijela i lak koji daje posebne efekte otisku. Fujifilm RIP Spot Colour Matching program omogućuje vrlo jednostavno dobivanje Pantone ili drugih posebnih nijansi boja. Brzina printera je 20m2 u High Speed modu, 13m2 u standard modu, 7,4m2 u Quality i 4,2m2 u HighQuality modu. Zanimljivo je da već Standard mod zadovoljava najveći dio potreba većine grafičara za kvalitetom dok quality mod daje fotografsku kvalitetu i ima 24 prolaza. U HighQuality modu printer radi u 48 prolaza. Otisak je briljantno jasan i kod najsitnijih detalja, čak i font veličine od 3pt ima savršenu glatkoću. Bijela boja i lak daju dodatnu vrijednost otisku. Mogućnost obostranog otiska na prozirnim materijalima sa bijelom podlogom u sredini, aplikaciju čine vidljivom sa obadvije strane.

Lak je posebna priča. Otisak lakom daje poseban luksuz aplikaciji. Mogućnost otiska visokog sjaja na određenom djelu aplikacije neće ostati nezapažen pomatraču. Acuity ima mogućnost tiska na vrlo široku lepezu materijala do debljine od 13mm. Širina printa je 161cm. Dva dodatna stola omogućuju jednostavan otisak direktno na ploče forexa, pleksiglasa, staklo ili slične materijale u njihovim dimenzijama od 150x300cm u jednom prolazu. Međutim nas je više privukla mogućnost otiska na karton za POS programe.

Vrhunska kvaliteta otiska dozvoljava i proizvodnju razglednica, kutija i sličnog papirnog programa koji korištenjem laka dabiva posebnu dodanu vrijednost. UV boje koje koristi su proizvedene u Fujifilm pogonima. Otisak je vrlo otporan na mehanička oštećenja i na UV zrake. Boje imaju vrlo širok gamut. Ukoliko tražite printer kojim ćete unaprijediti svoje poslovanje, definitivno posjetite Graphic Center i dogovorite prezentaciju.
Acuity LED 1600 je printer koji sigurno ulazi u najuži izbor printera koji bi trebali naći mjesto unutar Vašeg proizvodnog pogona.

 

www.graphiccenter.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content