Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fujifilm Acuity Prime L stigao na tržište

Iz Fujifilma je potvrđeno da je flatbed printer Acuity Prime L, premijerno predstavljen na sajmu FESPA u Berlinu 2022, sada i komercijalno dostupan. Radi se o većoj verziji nagrađivanih modela Acuity Prime 20 i 30.

Acuity Prime L ima maksimalno područje ispisa od 3200mm x 200 mm i brzinu tiska od 202 m2/h. Jednostavan je za rukovanje te daje rezultate visoke kvalitete velikom brzinom. Sadrži šest vakumskih zona i 16 pin-ova za lociranje medija. Uz to, ima i mogućnost side by side tiska zahvaljujući dual funkciji, što znači da pruža maksimalnu fleksibilnost.

Uvijet HM – sustav tinte formuliran posebno za seriju Acuity Prime – pruža izvrsnu adheziju na širok raspon podloga, a istovremeno proizvodi širok raspon boja. Novi raspon tinti optimiziran je za stvaranje visokokvalitetnih i živopisnih slika.

Novi Jettable primer dodatno poboljšava prionjivost posebno kod zahtjevnih podloga. Time se uklanja potreba za prethodnom obradom podloge prije tiska, što štedi vrijeme i novac.

Dostupan je s do sedam kanala boje (CMYK, plus bijela, prozirna i primer) te zajedno s Uvijet HM bojama nudi ultimativnu raznolikost, a tiskarama pruža fleksibilnost u prilagodbi prema vlastitim potrebama.

U siječnju 2023. Njemačka tiskara Tom Fox jedna je od prvih u Europi koja je investirala u Acuity Prime L. Tvrtka je kupila stroj samo nekoliko mjeseci nakon što je svojoj proizvodnoj liniji dodala Acuity Prime 30.

Za sva pitanja vezana uz novi Acuity Prime L na području naše regije na raspolaganju vam je Symbol Grupa, ovlašteni distributer Fujifilm rješenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content