PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fujifilm predstavlja dva nova pisača

Američki Fujifilm najavio je čak dva nova pisača. Prvi je novodizajnirani flatbed pisač Acuity Prime koji pruža ispis visoke kvalitete na čitav niz krutih i fleksibilnih medija. Drugi je roll-to-roll Fujifilm Acuity Ultra R2 kao dio Fujifilmove strategije za stvaranje novog portfelja pisača širokog formata.

Acuity Prime

Izgrađen s naglaskom na učinkovitost, Acuity Prime ima visokokvalitetni LED sustav za sušenje koji se hladi zrakom i zahtijeva samo jednofazno napajanje od 25 ampera, pomažući tako u održavanju učinkovitosti.

Novi sustav tinte – Fujifilm Uvijet HM – oblikovan je kako bi pružio izvrsno prianjanje na širok raspon podloga, a istovremeno obuhvatio široku paletu boja. Nova paleta tinte optimizirana je za dosljedno stvaranje visokokvalitetnih i živopisnih slika.

Acuity Prime dolazi s područjem za ispis od 1,5 x 2,5m i može tiskati na medije debljine do 51mm.

Dostupan u CMYK formatima s bijelom bojom i dodatnim prozirnim premazom, Acuity Prime s Fujifilm Uvijet HM tintom nudi svestranost i vrijednost pružajući fleksibilnost tiskarama da ga prilagode vlastitim potrebama.

Acuity Ultra R2

Ovaj pisač širokog formata dostupan je u verzijama od 3,2m i 5m. Acuity Ultra R2 roll-to-roll pisač ima istu visoku razinu kvalitete i pouzdanosti kao i njegov prethodnik, ali nudi niz poboljšanja u dizajnu zbog jednostavnosti upotrebe i povećanja ukupne produktivnosti.

Poput originalnog pisača Acuity Ultra, i R2 je dostupan u različitim konfiguracijama boja do osam kanala. Acuity Ultra R2 koristi LED svjetiljke za konfiguracije pisača u 6 boja (CMYKLcLm) i 6 boja plus bijele (CMYKLcLm + WW). Druga opcija je UV sustav s dvostrukom CMYK konfiguracijom brzine, osiguravajući proizvodnju bez stajanja.

Nudeći oba rješenja, korisnici mogu odabrati najbolju tehnologiju koja podržava njihove poslovne potrebe. To im daje mogućnost da odaberu ili ultra visoku produktivnost klasičnog UV sustava ili usporedno niže operativne troškove i manju potrošnju energije uz sustav LED dioda.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content