PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Gospodarska klinika nudi rješenja za poslovanje u krizi COVID-19

Ovih dana čuje se mnogo pretpostavki i projekcija koliko će COVID-19 kriza trajati te kakve će sve posljedice biti za gospodarstvo. Donesene su razne mjere kojima će se pokušati pomoći velikom broju obrta i tvrtki kojima su se prihodi i dogovoreni poslovi gotovo u potpunosti zaustavili. Glavni cilj svakako je održati poslovanje i sačuvati radna mjesta u ovim novonastalim uvjetima.

Culmena se optimizacijom procesa i poslovanja u tvrtkama bavi dugi niz godina te su, dok su za svoje potrebe čitali, sistematizirali podatke, slagali akcijske planove i optimizirali troškove kroz reorganizaciju poslovanja, osmislili projekt Gospodarska klinika.

Cilj projekta je pružanje pomoći i podrške tvrtkama u reorganizaciji poslovanja. Osigurane su potrebne informacije i upute kako se ponašati u novonastalim okolnostima te su predstavljene tri usluge kako bi se prebrodili trenutni problemi s likvidnošću, a stavljaju se na raspolaganje mikro, malim, srednjim i velikim tvrtkama kao i obrtnicima.

Gospodarska klinika koristi se najboljim znanjima i alatima kriznog menadžmenta industrijskog inženjerstva kako bi svojim klijentima pružila optimalna rješenja za što brži izlazak iz krize i prelazak na nov način poslovanja.
Svojim klijentima nude:
– Prvu pomoć
– Poslovnu trijažu i
-. Poslovni tretman.

Posjetite službenu stranicu projekta gdje možete saznati više informacija o paketima i uslugama, a možete ih kontaktirati i putem e-maila [email protected] ili na telefon +385 99 4978 424.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content