Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Grafik.net osvojio nagradu za najboljeg Miraclon Channel Partner za 2023.

Zahvaljujući svojim izvanrednim postignućima u promociji i implementaciji Miraclon tehnologije, Grafik.net, dugogodišnji Miraclon partner i vodeći partnerski kanal za Hrvatsku, Sloveniju i BiH, osvojio je nagradu Miraclon Channel Partner za 2023. godinu za regiju EAMER!
Nagrada im je dodijeljena na nedavno završenoj drupi.

Kako stoji u priopćenju Miraclona, Grafik.net je pokazao izvanredne vještine u širenju prisutnosti Miraclona i FLEXCEL tehnologije u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Također, kontinuirano radi na pružanju vrhunske tehničke usluge i podrške postojećim korisnicima.

„Ova nagrada priznanje je za našu izvrsnost u prodaji i potvrda u pružanju tehničke usluge i podrške na visokoj razini. Hvala našem partneru Miraclonu što je prepoznao naš rad. Ponosni smo na naše partnerstvo i radujemo se daljnjim uspjesima“, rekao nam je Antonio Zadro, voditelj prodaje u tvrtki Grafik.net.

Nagradu Channel Partner Awards Miraclon je pokrenuo 2021. godine. Cilj je prepoznati i nagraditi najbolje Miraclon partnerske kanale za prodajne, marketinške i tehničke aktivnosti te ostvarene rezultate.

O Flexcel NX tehnologiji

Mircalon Flexcel NX tehnologija napredno je rješenje za fleksotisak koje koristi termalni laserski sustav za izradu visokokvalitetnih fleksografskih ploča, namijenjenih tisku ambalaže, etiketa i drugih fleksibilnih materijala pružajući moćne performanse i sigurnost u poslovanju.
Fleksografske ploče izrađene pomoću Flexcel NX tehnologije su ekološki prihvatljive jer smanjuju količinu otpada, koriste manje kemikalija i energije te nude mogućnost recikliranja ploča. Osim što koristi manje kemikalija, Miraclon ima i rješenje za vodeno ispiranje. Ovo premium rješenje, ističe gosp. Zadro, povezano je s kupcima koji trebaju i cijene visoku kvalitetu.

Print Magazin čestita svom dugogodišnjem partneru tvrtki Grafik.net d.o.o. na osvajanju ove vrijedne nagrade!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content