Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Grafima – trajna potraga za bojama

Beogradski sajam, 27-30.09.2017.

U neprekidnoj potrazi za novim bojama života, ovogodišnji, 39. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA predstavlja najnovija svjetska dostignuća u grafičkoj industriji, u sferi izdavaštva i štampanih medija, dizajna, radija i televizije, u grafičkoj, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih globalnih privrednih grana, u stalnom dosluhu sa umjetnošću.

I sam sajamski slogan “Više boje” podrazumjeva sve načine da se do tog cilja dođe – širok spektar mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, obimnu paletu sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, te softverska i ICT rešenja u ovim oblastima.

Raznovrsni tehnološki noviteti i inovativna rešenja od globalnog značaja osnova su sajamskog programskog koncepta. Najviše ih je iz oblasti digitalne štampe, solventnih i 3D štampača, tampon, sito i zlatotisk štampe, mašina za štampu i doradu tekstila, ploča za lasersko i CNC rezanje i materijala za sublimacionu štampu, monitora za grafički dizajn i POS i Auto ID rešenja za maloprodaje, ERP softvera itd.

Osnovu ovogodišnjeg bogatog pratećeg programa Grafime čine tri tematske celine – tehnologija štampe, grafički dizajn i reklamni materijal. Već po tradiciji, najkvalitetnijim grafičkim proizvodima u različitim kategorijama, odnosno robnim grupama biće dodeljene nagrade – Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat, a na inicijativu učesnike Grafime od prošle godine su ove nagrade obogaćene i novima: za dostignuća iz oblasti grafičkog dizajna, za “primjenjenu kreativnost”, te za izvanredna dostignuća u upotrebi štamparske tehnologije u kreativne svrhe.

Domaćin ovogodišnje Grafime je kompanija Biroeksim,  generalni distributer kopir aparata, štampača i skenera  brenda Nashuatec, kompanije RICOH International, a u svojoj ponudi ima i sve druge proizvode ove svjetske kompanije, od faks aparata do Ricoh aparata širokog formata.

Dodatni stimulans za posetu i učešće na Grafimi svakako je i paralelni i kompatibilni 25. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme BIROEXPO, sa ponudom kojom se na pravi način dopunjuje Grafima. Radi se o svemu što je potrebno za kvalitetno kancelarijsko poslovanje, od kancelarijskog namještaja i biro mašina i pribora, preko kancelarijskog materijala do poslovne i dekorativne galanterije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content