Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

GRAFIMA – više boje!

GRAFIMA – više boje!

Beogradski sajam organizira 38. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA. U hali 4 beogradskog sajma, u periodu od 28. 09. do 01.10. biće prisutni najznačajniji svetski proizvođači mašina i uređaja, sirovina i repromaterijala, proizvoda grafičke industrije.

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA održava se u kontinuitetu od 1979. godine. Ova specijalizovana manifestacija Beogradskog sajma odavno je postala jedan od osnovnih podsticaja bržeg razvoja grafičarstva u zemlji i vodeća sajamska priredba ove vrste u regionu. Zbog svoje delatnosti direktno je povezana sa najznačajnijim privrednim tokovima, a zbog velikog broja izlagača iz zemlje i inostranstva i izuzetne posećenosti, već godinama je mesto poslovnih susreta.

Domaćin 38. Međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA, najznačajnije regionalne sajamske manifestacije posvećena ovim privredno-umetničkim delatnostima, koja se održava od 28. septembra do 1. oktobra 2016, ove godine je kompanija Canon, globalna sila u oblasti grafičke industrije i vodeći svetski inovator i izvorište grafičkih rešenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content