Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Grafoadria instalirala Zünd G3 u štampariji Flash Print System iz Pančeva

Polovinom prošle godine na grafičko tržište za područje Srbije i Crne Gore stigla je tvrtka Grafoadria d.o.o.. U suradnji s partnerskom tvrtkom GRAFIKnet d.o.o. iz Zagreba nastavili su aktivnosti koje je GRAFIKnet imao, prije svega, na srpskom tržištu. Cilj je bio pružanje lokalne prodajne i servisne podrške te savjetovanja.
U svojem portfelju imaju poznate brendove u grafičkoj industriji s naglaskom na digitalni, ofsetni i flekso tisak.

Prošle su se godine prvi put predstavili i široj publici kroz nastup na sajmu Grafima. Nastupili su pod sloganom „Grafoadria powered by GRAFIKnet“.

Da je Gafoadria u nešto više od godinu dana napravila dobar posao na srpskom tržištu vidljivo je i kroz instalaciju Zünd G3 cuttera u pančevačkoj tiskari Flash Print System.
S obzirom da se instalacija dogodila neposredno prije sajma Grafima, iskoristili smo priliku te o tvrtci, nastupu na sajmu i Zünd instalaciji razgovarali s gosp. Goranom Papićem, direktorom tvrtke Grafoadria.
Sve o razlozima investicije u Zünd cutter rekao nam je gosp. Vladan Munić, direktor tiskare Flash Print System.

Kako su nam rekli, obje su strane zadovoljne prvom suradnjom i nadaju se nastavku.

Kako ocjenjuje srpsko grafičko tržište, u što se najviše ulaže te zašto je Zünd bio izbor tvrtke Flash Print System, pogledajte u kratkom Print Reportu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content