Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Grafoprojekt širi proizvodnju pisačem Ricoh Pro™ T7210, prvim takvim u Europi

Tvrtka Grafoprojekt iz Virovitice, kao pružatelj usluga općeg komercijalnog ispisa, prva je tiskara u Europi u kojoj je instalirano rješenje za plošni UV ispis Ricoh Pro T7210. Instalacija je realizirana preko tvrtke Eurocop, partner tvrtke Ricoh u Hrvatskoj.
Ricoh Pro T7210 odlikuje se brzinom ispisa od 100 četvornih metara po satu te ima Greenguard certifikat. Kako ističe Graham Kennedy, direktor tvrtke Commercial Inkjet Business, Commercial & Industrial Printing Group, Ricoh Europe, ProT7210 vrlo je svestran sustav. Njegove mogućnosti rukovanja širokim rasponom supstrata i veličina omogućuju kreativniji tržišni pristup kad su u pitanju komercijalni i industrijski pisači.
“Neprestano pratimo tržišne trendove i investiramo u najnovije tehnologije kako bismo pružali što bolju podršku potrebama svojih klijenata. Stekli smo dobru reputaciju kao brza, pouzdana i visokokvalitetna tiskara koja pruža iste takve usluge. Pro T7210 pomoći će nam u pružanju usluga te omogućiti i širenje na nove tržišne sektore. Jedan od naših prvih poslova obuhvaćao je interne panele u jednom hotelu. Klijent je bio vrlo zadovoljan rezultatima, a mi smo sretni što svoj portfelj usluga možemo širiti na ovaj način”, rekao je Goran Božanić, vlasnik tvrtke Grafoprojekt.
Grafoprojekt je obiteljska tvrtka s deset zaposlenika osnovana 1988. godine. U svom portfelju obuhvaća širok raspon usluga: brošure, letke, postere, kataloge, naljepnice, posjetnice i knjige za samostalno oglašavanje, reklamne plakate i štandove, a ulaganjem u novi sustav otvaraju se i nove prilike za proizvodnju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content