Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Graphic Center na Međunarodnom sajmu gospodarstva

Međunarodni sajam gospodarstva koji će se održati od 10.-14.4.2018. u Mostaru i to 21. po redu, smatra se najuspješnijom izložbom u Bosni i Hercegovini, a ove godine je Republika Srbija zemlja partner.

Uz Srbiju će se na sajmu predstaviti izlagači iz još dvadesetak zemalja, od kojih su najzastupljenije zemlje regije kao i Kina, Mađarska i Italija. Najviše tvrtki dolazi iz prehrambene industrije, iz industrije strojeva i opreme, građevinske i tekstilne industrije, elektro i metalne industrije te industrije namještaja.

Na sajmu u Mostaru će se posjetiteljima predstaviti i tvrtka Graphic Center iz Zagreba koja će prezentirati digitalni t-shirt tisak, tisak na tekstil iz role – home decoration te tisak suvenira, promotivnih materijala, tapeta, laminiranog stakla a zastupljen će biti i tisak na druge fleksibilne i pločaste materijale.

Tvrtka Graphic Center Vas poziva da ih posjetite na sajmu u Mostaru a njihovi djelatnici će Vas upoznati s novim mogućnostima i inovacijama koje svakim danom pred nas stavljaju nove tehnologije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content