PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Graphtec GB najavljuje ulazak u sektor laminacije

Poznat po širokom asortimanu digitalnih rješenja za visoko kvalitetno izrezivanje koje se povezuje s grafičkim i sign sektorom, digitalnim tiskom, tiskarskim i promotivnim proizvodima te ambalažom, Graphtec GB potvrdio je svoju sklonost diverzifikaciji proizvoda dodavanjem novog L300 laminatora svojem portfelju.

Tu najavu slijedi i novo partnerstvo sklopljeno s portugalskom tvrtkom, pri čemu je Graphtec GB ekskluzivni distributer za Veliku Britaniju i Irsku za L300 Laminator, a uskoro će biti najavljena i serija C strojeva za lasersko rezanje, a oba će biti dostupna putem mreže ovlaštenih prodavača tvrtke.

Pandemija Covid-19 slučajno je dovela do velikog početnog i pomalo neočekivanog zahtjeva za L300, što je pomoglo mogućnosti snabdijevanja Graphtec GB-a tijekom trenutnih teških trgovinskih uvjeta. L300 se već pokazao preferiranim rješenjem za laminiranje mnogih tvrtki koje proizvode nove zdravstvene i sigurnosne signalizacije, grafike i oznake koje su sada potrebne za mnoge industrijske, komercijalne i zdravstvene ustanove.

L300 se može koristiti i za termička i za hladna laminiranja kako bi se prilagodio različitim proizvodnim zahtjevima i preferencijama. Korištenjem stroja za hladno laminiranje smanjuje se potrošnja energije i potreba za posebnim operativnim vještinama, a i takva laminacija ima manje problema nego kod termičkog laminiranja te su kao rezultat toga operativni troškovi razmjerno manji. Suprotno tome, kad se koristi za termičko laminiranje, L300 pruža veću čvrstoću i izdržljivost, što pak povećava zaštitu od propadanja proizvoda.

Capable of handling a wide range of different substrates in thicknesses of up to 25mm and at a speed of up to 3.5 metres/minute, the L300 has dimensions of 201cm (width) x 65cm (depth) x 135cm (height) and an electrical power requirement of 220V 16A. Main design features include twin silicon 130mm-diameter laminating rollers, pneumatic roller elevation and pressure/tensioning systems, a compressor and an operating mode facility to enable both automatic and manual laminating.

Sposoban za rukovanje širokim rasponom različitih podloga debljine do 25 mm uz brzinu do 3,5 m/min, L300 ima dimenzije 201x65x135cm i električno napajanje od 220V 16A. Glavne karakteristike dizajna uključuju dvostruke silikonske valjke promjera 130 mm, pneumatski element za podizanje i zatezanje, kompresor i uređaj za rad kako bi se omogućilo automatsko i ručno laminiranje.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content