Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

GRASOL – Open House Ljubljana

Symbol Grupa je u posljednja dva mjeseca organizirala različita događanja, od nastupa na Grafimi u Beogradu te dana otvorenih vrata u Budimpešti i u Zagrebu. Sada tvrtka kćerka, Grasol d.o.o., iz Ljubljane, organizira LJUBLJANA OPEN HOUSE, koji će se održati od 15. do 17. studenog 2017. godine, u njihovoj poslovnici na adresi Cesta v Gorice 34c.

Posjetitelji će moći vidjeti razna rješenja za digitalni tisak, od Fujifilma sa ispisnim rješenjima, Elitrona – koji ima rješenja za doradu te Calderina softverskog rješenja.
Tvrtka Symbol je potpisala zastupstvo s tvrtkom Elitron koja se bavi inovativnim rješenjima za digitalnu doradu u grafičkoj industriji, industriji ambalaže te sign-display proizvodima. Hi-tech sustavi omogućuju povećane razine proizvodnje te konkretne i impresivne rezultate. Elitron je proizvođač koji nudi kompletan asortiman proizvoda specijalno dizajniranih za opću i grafičku industriju. U Ljubljani će biti predstavljena nova generacija reznih sustava upravljana najmodernijim softverom.

registrirajte se na: www.grasol.si 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content