Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Guandong Digital Connection 2023: Vaša potreba, naše rješenje

“Dobrodošli u našu 2023. godinu: vrijeme odličnih veza”. Ovo je slogan kojim Guandong predstavlja svoj katalog za 2023., naziva Digital Connection. Radi se o interaktivnom multimedijskom katalogu širokog spektra medija za tisak. Kompletan asortiman sortiran je prema područjima primjene i potrebama korištenja, s tehničkim podacima, slikama i novim Digitalnim kutkom. “Ponovno se povezujemo s ritmom prirode i kvalitete, prema boljem napretku”, objašnjava Edoardo Elmi, predsjednik i osnivač Guandonga. U skladu s tom vizijom, novi Digital Connection katalog fokusiran je na prednosti ponude, razvijene za potrebe vizualne komunikacije i uređenja interijera.

Digital Connection nije samo katalog. To je pravi radni alat dizajniran za sve dionike u opskrbnom lancu: od trgovaca do tiskara, od arhitekata do građevinara, od dizajnera do krajnjih kupaca. Kako bi potraga za proizvodima bila jednostavna i brza, različiti mediji za ispis prikazani su prema vrsti primjene. Sve je jasno već iz indeksa koji pita “Vaša potreba” i predlaže “Naše rješenje”. Katalog je dostupan u tiskanoj ili digitalnoj verziji, gdje je dovoljan klik na proizvod nakon čega se prikazuju opisi, certifikati, slike, tehnički listovi i digitalni kutak za konzultacije.

S.O.S.tainability i dalje u središtu

Lightmotiv Guandongove ponude je koncept S.O.S.tainability. Očituje se u širokom rasponu ekoloških potpora. Tu su i mnoge zelene inicijative koje se provode unutar i izvan tvrtke, a opisane su u Manifestu.

Među perjanicama Digital Connection 2023 nalazi se i kolekcija Dotty. Sastavljena je od posebnih medija za ukrašavanje stakla i zidova, lakih za nanošenje i uklanjanje zahvaljujući strukturi mikrousisne čašice i tehnologiji Air Release. Izuzetno svestrana rješenja M&F Visual-Comm linije omogućuju kombinaciju Magnetic i Ferro sustava. Tako možete promijeniti izgled bilo koje prostorije ili površine u tren oka. I opet, posebni nosači One Way Vision, kompletan asortiman vinila i laminata za privremene ukrase.

Katalog omogućuje da otkrijete Customer Journey mapu gdje se vide sve dodirne točke koje Guandong povezuje s različitim igračima u opskrbnom lancu. Tu su i Pocket Collections, stvarni tematski uzorci u džepnom formatu 14×24 cm, koji prikazuju stvarne mogućnosti primjene Guandong rješenja.

“Za nas u Guandongu ljudi su u središtu svih naših radnji”, dodaje Edoardo Elmi. „S novim katalogom ponovno potvrđujemo našu želju da se ne ograničimo na pružanje jednostavnog kataloga proizvoda, već da podijelimo konsolidirano znanje i iskustvo na kojem se temelji razvoj rješenja koja predlažemo. Zajednički rast za nas je prva i najvažnija obveza svakog dana.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content