Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Guandong objavio svoj ulazak u svijet digitalnog tekstila

Guandong je odabrao sajam Fespa 2023 kao mjesto objave ulaska tvrtke Giovanardi u dioničku strukturu na europskom tržištu. Grupa, koja je prošli mjesec proslavila svoju 60. obljetnicu, specijalizirana je za tehničke tkanine za različite sektore, od arhitekture do nautike, dizajna i svijeta tiska. Ugovor s Giovanardijem omogućit će Guandongu proširenje ponude novim linijama tkanina, dodataka i usluga posebno razvijenih za vizualnu komunikaciju.

Ova je najava s velikim zanimanjem dočekana od strane brojnih klijenata koji su posjetili izložbeni prostor tvrtke Guandong na Fespi. Izložbeni prostor simulirao je prodajno mjesto kombinirajući potrebe POP-UP trgovine i potrebe uređenja interijera. Nekoliko Guandongovih ekskluzivnih rješenja privuklo je veliku pozornost, uključujući Revita Pure Tack i Textured Dotty Satin. Tu je i najprodavanije rješenje poput nove verzije ultra prozirne dvostrane trake Opty-clear.

Idealna za vrata i prozore, Textured Dotty Satin je folija izrađena od 74% regeneriranog PVC-a, koja kombinira eleganciju i održivost. Njene glavne karakteristike su brzo nanošenje i uklanjanje, odsutnost mjehurića i ostatka ljepila, uz Guandong garanciju od 6 mjeseci. To je materijal koji podržava i sitotisak i digitalni tisak, što ga čini vrlo dojmljivim dekorativnim elementom za prozore i ogledala u trgovinama, uredima i javnim tvrtkama. Također, jednostavno se može izrezivati za stvaranje elegantnih i modernih privatnih prostora.

Ekološka prihvatljivost u svakoj fazi

Revita Pure Tack također ne ostavlja nikakve tragove. Ovaj revolucionarni medij od poliesterskih vlakana za zidove i R13 certificirana podna grafika razvijen je za visokokvalitetne primjene. “Zahvaljujući ekskluzivnoj Nano-Tack® tehnologiji, ovaj materijal omogućuje ispuštanje zraka, čime se izbjegava stvaranje ružnih mjehurića tijekom nanošenja. Nadalje, nedostatak ljepila ili temeljnih premaza ubrzava proces nanošenja, olakšavajući redovitu promjenu grafike na zidovima, vratima i podovima,” objašnjava Daniele Faoro, Guandongov glavni savjetnik za prodaju i marketing.
Revita Pure Tack materijal izrađen je 100% od recikliranih plastičnih boca. Na njemu se može tiskati UV, eco-solventnim i latex tehnologijama, što gotov proizvod čini 100% ekološki prihvatljivim. Ovaj medij jedan je od proizvoda s GreenLife® pečatom koji potvrđuje predanost Guandonga da svaki aspekt različitih faza u procesu proizvodnje i distribucije učini ekološki prihvatljivim.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content