Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Gunsjet GH-UVF1016 vaša ulaznica u svijet UV printera i to odmah  

Kroz temu broja prošlog Print Magazina, a koja je bila vezana uz promotivne proizvode, dotaknuli smo se i tehnologija tiska. UV je jedna od onih čija primjena u promo segmentu kontinuirano raste.
Stoga, ako ste u potrazi za UV printerom za kojeg nećete morati izdvojiti cijelo bogatstvo, koji će poslove odrađivati kvalitetno i koji već sutra može biti kod vas, iz tvrtke Radin predlažu da razmislite o UV LED flatbed printeru Gunsjet GH-UVF1016.

Gunsjet je u portfelju Radina već tri godine. Vidjeli smo ga u radu i mi iz Print Magazina i ostali više nego ugodno iznenađeni.

Zašto? Zato što smo se uvjerili da je Gunsjet GH-UVF1016 pravi mali poluindustrijski pisač velikih mogućnosti. Svojom vanstandardnom dimenzijom stola od 100x160cm savršeno popunjava gap između malih stolnih UV printera i velikih industrijskih UV rješenja.

Idealan je za manje tiskarske radionice koje kreću u posao s UV-om, ali odličan i za veće tiskare koje često trebaju odraditi manje poslove za što su im veliki industrijski UV pisači preglomazni.

Gunsjet GH-UVF1016 dolazi opremljen Ricohovim industrijskim ispisnim glavama GH 2220.
Brzina tiska u najfinijem modu od 12 prolaza iznosi 2,5m2/h na sat. Visina medija na koji se može ispisivati je do 7,5cm, dok je trošak ispisa po m2 u srednjem i najčešće korištenom načinu rada oko 1.37€.
CMYK + W konfiguracija omogućuje ispis na široki raspon podloga za unutarnju i vanjsku primjenu. UV LED diode pak omogućuju ispis na materijalima osjetljivim na toplinu.

Veliki entry-level printer

Odličan je za tisak malih predmeta poput kemijskih olovaka, upaljača i drugih promotivnih artikala, ali i za veće naklade rokovnika pa i za pločaste materijale poput forexa ili plexiglasa za reklamnu industriju.

„Postojeći UV printeri imaju premale radne plohe i nisu u mogućnosti pratiti veliki kapacitet proizvodnje. Gunsjet je pravi mali industrijski pisač. Velike dimenzije radne plohe omogućuju odličnu produkciju srednje velikih proizvoda. Brzinom se značajno uzdiže iznad razine stolnih UV pisača, dok UV LED tehnologija značajno povećava kvalitetu i brzinu ispisa zahvaljujući neposrednom očvršćivanju tinte UV sušenjem“, rekao nam je gosp. Dag Knepr, rukovoditelj  prodaje – Grafika.

Dakle, Gunsjet GH-UVF1016 veliki je entry-level printer. S obzirom na omjer cijene i kvalitete otiska, veličine radnog stola te brzine čini se kao odličan izbor.

Iz Radina su nam otkrili još jednu zanimljivost. Rok isporuke? Odmah!
Javite im se na: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content