Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heidelberg i Gallus lansirali edukacijski portal o tisku etiketa

Etikete proizvodima daju njihov jedinstveni identitet i bitan su poticaj za kupnju. Etikete u ukupnom volumenu globalne tiskarske industrije zauzimaju oko 5%, no prema mišljenju mnogih stručnjaka imaju jedan od najvećih potencijala za rast u tiskarskoj industriji.  U posljednjih nekoliko desetljeća industrija tiska etiketa evoluirala je iz segmenta niše u značajnu industriju.
U digitalnom dobu u kakvom živimo bilo je samo pitanje vremena kada će se zainteresirane strane u ovoj industriji uključiti i svoje znanje podijeliti i učiniti ga dostupnim na digitalnoj platformi.
Tako je stvoren novi portal znanja o svemu vezanom uz tisak etiketa na engleskom jeziku, a možete ga pronaći na adresi https://label-experts.com. Ovaj stručni forum, odnosno platforma pokrenuta je kao zajednički projekt Heidelberga i njegove podružnice tvrtke Gallus.
„Registracija je besplatna, a korisnici ove platforme na njemu će pronaći ​​biltene, tehničke članke, najnovije rezultate istraživanja tržišta, službene preporuke, savjete za ulaganje i još mnogo toga“, kažu u Heidelbergu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content