Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HEIDELBERG ide digitalno!

Na godišnjoj konferenciji za novinare, Heidelberg je predstavio svoje težnje za daljnjim jačanjem pozicije tvrtke u sektoru tiskarstva predstavljanjem nove korporativne strategije pod nazivom “Heidelberg ide digitalno!”.

Uz želju za ostvarivanjem profita, tvrtka nastoji ostvariti kontinuirani rast. Ambiciozni cilj prodaje od oko 3 milijarde eura postavili su za 2022.g..

“U sljedećih pet godina, Heidelberg će ponovno doći na vodeće mjesto u sektoru, uz snažan rast i dobit. Definirali smo relevantne faktore uspjeha i već smo uveli početne mjere. To obilježava početak nove ere rasta za Heidelberg”, izjavio je direktor tvrtke, g. Rainer Hundsdörfer.

Tvrtka želi igrati pionirsku ulogu u digitalizaciji print shopova, a također i u industrijskom digitalnom tisku ambalaže, s linijama proizvoda Labelfire i Primefire. Njezin je cilj udvostručiti tržišni udio u digitalnom tisku od trenutne razine od ispod 5% do najviše 10% i generirati dodatni potencijal prodaje u iznosu od oko 200 milijuna eura u narednih pet godina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content