Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HEIDELBERG ide digitalno!

Na godišnjoj konferenciji za novinare, Heidelberg je predstavio svoje težnje za daljnjim jačanjem pozicije tvrtke u sektoru tiskarstva predstavljanjem nove korporativne strategije pod nazivom “Heidelberg ide digitalno!”.

Uz želju za ostvarivanjem profita, tvrtka nastoji ostvariti kontinuirani rast. Ambiciozni cilj prodaje od oko 3 milijarde eura postavili su za 2022.g..

“U sljedećih pet godina, Heidelberg će ponovno doći na vodeće mjesto u sektoru, uz snažan rast i dobit. Definirali smo relevantne faktore uspjeha i već smo uveli početne mjere. To obilježava početak nove ere rasta za Heidelberg”, izjavio je direktor tvrtke, g. Rainer Hundsdörfer.

Tvrtka želi igrati pionirsku ulogu u digitalizaciji print shopova, a također i u industrijskom digitalnom tisku ambalaže, s linijama proizvoda Labelfire i Primefire. Njezin je cilj udvostručiti tržišni udio u digitalnom tisku od trenutne razine od ispod 5% do najviše 10% i generirati dodatni potencijal prodaje u iznosu od oko 200 milijuna eura u narednih pet godina.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content