Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heidelberg Linoprint CV

Ovaj svestrani stroj jedini je u svojoj klasi koji pored standardnog ispisa u četiri boje nudi mogućnost tiska pokrivne bijele boje ili laka. Maksimalni format ispisa je 330 × 700 mm, što ga dodatno izdvaja od konkurencije.

Tržište tiska je dinamično i u stalnom previranju. Zahtjevi i očekivanja kupaca su različiti, globalizacija i konkurencija vrše žestok pritisak na cijene, dok se u proizvodnji traži fleksibilnost, efikasnost i prije svega isplativost. Prednost i profitabilnost offsetnog tiska dolazi do izražaja kod tiska velikih naklada s visokim zahtjevima za kvalitetu. Digitalni tisak ima prednost kod ispisa malih volumena, brzih rokova isporuke, varijabilnog ispisa i nevjerojatno široke palete tiskovnih podloga. Digitalni tiskarski sustav Linoprint CV iz Heidelberga, spoj je kvalitete klasičnog offsetnog  tiska i fleksibilnosti modernog digitalnog tiska. Linoprint CV kombinira prednosti ovih tehnologija i dizajniran je za brzu,  troškovno učinkovitu proizvodnju onih proizvoda koje je teško ili skupo tiskati tehnologijom offsetnog tiska. Uz izuzetnu kvalitetu otiska i s iznimnim   funkcijama, novi Linoprint CV učinkovitost, pouzdanost i profitabilnost diže na novu razinu.

 

Linoprint_CV_1

Ovaj svestrani stroj jedini je u svojoj klasi koji pored standardnog ispisa u četiri boje nudi mogućnost tiska pokrivne bijele boje ili laka s izvanrednim karakteristikama sjaja. Maksimalni format ispisa je 330 × 700 mm, što ga u još jednoj kategoriji izdvaja od konkurencije. Prebacivanje rada između tiska bijele boje i lakiranja je jednostavno i osigurava učinkovito korištenje ovih mogućnosti. Moguće je postići brzinu ispisa od 2700 araka/h (A3) na materijalima gramature 52 – 360 g/m2. Kvaliteta ispisa u rezoluciji od 1200 x 4800 dpi-a postiže se zahvaljujući inovativnoj laserskoj tehnologiji i ultra finim česticama tonera, kojima je moguće tiskati široku paletu boja. Još jedna karakteristika tonera je nisko talište, što omogućuje ispis na raznim toplinski osjetljivim materijalima. Linoprint CV fleksibilan je digitalni višebojac koji postavlja nove standarde u klasi.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content