Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heidelberg nastavlja put prema digitalnoj transformaciji

Novi Heidelbergov inovacijskih centara za digitalno istraživanje i razvoj prošlog je tjedna i službeno  predstavljen. Investicija je to vrijedna 50 milijuna eura te predstavlja središnji dio Heidelbergove digitalne strategije i poticanja daljnjeg napretka digitalne transformacije grafičke industrije.
Centar je smješten na prostoru od 40.000 m² i nalazi se u sjedištu Heidelberga u Wiesloch-Walldorfu u Njemačkoj. U njemu će raditi više od 1000 stručnjaka na nizu različitih područja, uključujući tehnologiju ispisa, pre i post procese tiska, sustave kontrole i upravljanja, softver i potrošni materijal, a sve s naglaskom na digitalizaciju procesa tiska.
Otvaranjem novog centra Heidelberg želi ubrzati digitalnu transformaciju kako u tiskarama tako i u unutar same tvrtke jer, kako stoji u priopćenju, digitalizacija grafičke industrije napreduje vrlo brzo, a Heidelberg se aktivno želi uključiti u taj proces svojom digitalnom strategijom.  S novim centrom  Heidelberg će zasigurno ubrzati digitalnu preobrazbe čitave industrije.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content