Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heidelberg nastavlja put prema digitalnoj transformaciji

Novi Heidelbergov inovacijskih centara za digitalno istraživanje i razvoj prošlog je tjedna i službeno  predstavljen. Investicija je to vrijedna 50 milijuna eura te predstavlja središnji dio Heidelbergove digitalne strategije i poticanja daljnjeg napretka digitalne transformacije grafičke industrije.
Centar je smješten na prostoru od 40.000 m² i nalazi se u sjedištu Heidelberga u Wiesloch-Walldorfu u Njemačkoj. U njemu će raditi više od 1000 stručnjaka na nizu različitih područja, uključujući tehnologiju ispisa, pre i post procese tiska, sustave kontrole i upravljanja, softver i potrošni materijal, a sve s naglaskom na digitalizaciju procesa tiska.
Otvaranjem novog centra Heidelberg želi ubrzati digitalnu transformaciju kako u tiskarama tako i u unutar same tvrtke jer, kako stoji u priopćenju, digitalizacija grafičke industrije napreduje vrlo brzo, a Heidelberg se aktivno želi uključiti u taj proces svojom digitalnom strategijom.  S novim centrom  Heidelberg će zasigurno ubrzati digitalnu preobrazbe čitave industrije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content