Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heidelberg potpisao najveći ugovor u posljednjih 20 godina

Veliki ugovori u grafičkoj industriji još su uvijek mogući! Naime, jedna od najvećih brazilskih online tiskara priskrbila je Heidelbergu najveći ugovor potpisan u posljednjih 20 godina.
Tiskara je uložila u tri nova Heidelberg Speedmaster XL 106 stroja i potpuno automatski Suprasetter 106 CtP sustav. Dvanaest tehničara iz Heidelberga instalirali su ih više od 8 tjedana. Nakon toga 12 zaposlenika tiskare imalo je mjesec dana intenzivnog treninga na licu mjesta.
Ovim ulaganjem tiskara želi povećati kapacitet ispisa i produktivnost do 30%. Vrijeme pripreme već je skraćeno sa 40 minuta, koliko je iznosilo na starijim strojevima, na samo 4 minute na novim. Osim toga, ono za što se nekada koristilo 5 strojeva, sada se može proizvesti s 3 nova Speedmaster XL 106 8-bojna stroja i s usavršenom  LED UV tehnologijom, koji proizvode 18.000 listova na sat. Novi strojevi koriste Heidelbergovu revolucionarnu tehnologiju Push to Stop za potpuno automatsko mijenjanje poslova te predstavljaju “najvišu razinu” automatizacije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content