Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Heidelberg preuzeo MBO Group

S preuzimanjem tvrtke MBO Group, Heidelberg ulaže u doradne digitalne procese

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) preuzeo je međunarodnu grupu MBO Group u nastojanju da dodatno proširi ponudu na rastućem tržištu doradnih procesa kod digitalno otisnutih proizvoda. Ovaj potez će im također dati pristup novim kupcima u farmaceutskoj industriji, ističući strateški fokus tvrtke na dosljedno usklađivanje njihovog portfelja i novog poslovnog modela sa segmentima rasta digitalnog segmenta i ambalaže. Štoviše, Heidelberg nastoji oplemeniti tu proširenu ponudu kako bi iskoristio nove grupe kupaca za cijeli proizvodni portfelj.

“Planirano preuzimanje MBO Grupe omogućava nam daljnji održiv i profitabilan rast korištenjem novih tehnologija i segmenata kupaca”, izjavio je g. Rainer Hundsdörfer, izvršni direktor tvrtke Heidelberg. “Stjecanjem MBO digitalnog portfelja pomažemo našim klijentima kako bi mogli postići glatki industrijski proces u digitalnoj budućnosti. Također očekujemo da ćemo vidjeti sinergiju u našoj vlastitoj dodanoj vrijednosti, što će donijeti i konkretne pogodnosti za kupce. ”

Akvizicija, između ostalog podrazumijeva preuzimanje poslovnica u Oppenweileru i Bielefeldu u Njemačkoj te proizvodnje u Perifiti, u Portugalu, gdje je zaposleno ukupno oko 450 djelatnika.

“Čak i kada se operacije dorade odrađuju učinkovito, još uvijek postoji veliki potencijal za povećanje produktivnosti u cijelom procesu”, tvrdi g. Stephan Plenz, član Uprave koji je odgovoran za digitalnu tehnologiju. “Preuzimanje je još jedan važan korak u pružanju sveobuhvatnog portfelja našim klijentima koji generira vrijednost i pokriva sve, od tehnologije i potrošnog materijala do servisa”.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content