Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Highcon predstavio Euclid IIIC

Izraleski proizvođač tiskarskih strojeva, tvrtka Highcon, nedavno je predstavio novu seriju Highcon Euclid sistema, Highcon Euclid IIIC, čime je proširen portfelj Highcon Euclid strojeva 3. generacije za doradu valovitih i sličnih materijala debljine od 1 do 3 mm.

Nova serija namijenjena je tržištu valovite ambalaže u formatu B1 i B2. Istraživanja su, prema riječima proizvođača, pokazala da digitalna tehnološka proizvodnja s Euclid sistemom omogućuje čvršću valovitu ambalažu u usporedbi s onom proizvedenom konvencionalnim tehnologijama. Potrošnja materijala također je optimalnija, što dovodi do nižih troškova proizvodnje. Kao dodatna opcija, ambalažu je moguće naknadno obogatiti laminacijom, što valovitoj ambalaži pruža nove vizualne i površinske strukturne dimenzije.

Digitalna i prilagođena proizvodnja ambalaže trend je u grafičkoj industriji, zbog čega je, kao odgovor na potrebe tržišta i napravljen novi Highcon sistem. Optimalna veličina ambalaže optimizira i količinu sadržaja, što uvelike smanjuje primjerice, troškove dostave, a digitalni tehnološki temelj omogućuje i online naručivanje ovakve ambalaže na zahtjev.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content