Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Hop-Syn Blockout sintetički papir tržišno je najprikladniji i ekološki prihvatljiv

Lyndhurst, NJ – Hop Industries, proizvođač trajnih sintetičkih papira Hop-Syn, najavljuje da je dostupan njihov novi TO sintetički papir koji je najekonomičnija i ekološki prihvatljiva podloga.

 

Prodavači diljem SAD-a upotrebljavaju Hop-Syn TO, neproziran, trajni sintetički papir, za živopisne POS displejeve, bannere, prozorske postere i još mnogo toga. U usporedbi s PVC i laminiranim blockout alternativama, Hop-Syn TO košta i do 30% manje, te nema toksina, teških metala i stearata.

„Kada imaju više opcija, trgovci i njihovi partneri, tiskare odabiru ekološki prihvatljive podloge poput sintetičkog papira Hop-Syn, pogotovo kada je kvaliteta ispisa superiorna i cijena bolja od ostalih trajnih podloga za ispis“, kaže g. Jack Smith, viši podpredsjednik u tvrtki Hop Industries.

 

Rezultati visoke kvalitete

Hop-Syn To vodeća je blockout podloga koju koriste veliki brendovi i njihovi partneri u tiskarama. U maloprodaji su traženi za dvostrane POS displejeve i promocije unutar trgovine. Tiskare vrednuju visoku razinu dinamike, što olakšava ispis putem ofseta, sitotiska, lateksa, LED ili UV ink jeta. Hop-Syn ima glatku, matiranu završnu obradu, što osigurava temeljitu apsorpciju boje i sprečava struganje, grebanje i pucanje pri izravnom sunčevom svjetlu – do jedne godine (na otvorenom).

Hop-Syn TO izrađen je od mješavine polipropilenske smole i kalcijeva karbonata. Sintetički je papir, izdržljiv, otporan na vlagu te se može lagano rezati, šivati i gumirati bez prethodnog tretmana ili laminiranja. Hop-Syn TO dolazi u širokom rasponu širina rola i veličina listova.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content