PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP Indigo live webinar – od ambalaže i etiketa do komercijalnog tiska

Želeći konstantno, unatoč izazovnim vremenima, biti dostupna svojim klijentima, tvrtka HP Indigo poziva Vas da se u srijedu, 27. 5. te u četvrtak, 4. 6. pridružite njihovim live webinarima.
Webinari uključuju teme vezane uz sve segmente: kartonsku ambalažu, fleksibilnu ambalažu, komercijalni tisak  i tisak etiketa.

Kako ističu u HP Indigu, webinari imaju za cilj prije svega edukaciju i obuku korisnika, ali kako je riječ o visoko profesionalnim sesijama, snimljenim u studiju, njihov je cilj i nadahnuti korisnike koji kroz ove webinare imaju mogućnost čuti i dijeliti iskustva s Indigo kupcima i korisnicima širom svijeta.
Registracija je moguća putem linka https://lnkd.in/eA77AYm

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content