Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP Indigo mijenja tržište dekorativnih tapeta na digitalni tisak

HP Inc. predstavio je HP Indigo 20000 Digital Press, rješenje za proizvođače tapeta, koji sada mogu  prijeći s analogne proizvodnje u digitalni proces ispisa u boji s mogućnošću kvalitetne gravure, uz istovremeno korištenje tiska na zahtjev, brže vrijeme isporuke na tržište i smanjenu količinu otpada.

HP Indigo Wallpaper je još jedan primjer rastućeg portfelja HP-ove tehnologije ispisa za dekor a predstavljen je na sajmu Heimtextil, u Frankfurtu.

HP Indigo 20000 Digital Press Wallpaper rješenje, u stanju je proizvesti velike količine, čak do 16.307 m2/sat, uz 73cm širine. HP Indigo 20000 digitalno je programiran za ponavljanje ispisa bez okvira, što ga čini idealnim za aplikacije s pozadinskim oblicima i još mnogo toga. Tapete za tisak dostupne su HP korisnicima putem dobavljača kao što su Felix Schoeller i Van Merksteijn.

Nova HP Indigo Wallpaper rješenja bila su predstavljena u dnevnom boravku HP-a, na Heimtextilu, zajedno s dekornim zidovima koji snimaju foto sjećanja.

 

Rastuće mogućnosti dekorativnog segmenta  s HP digitalnim sustavom

U suradnji s timom dizajnera koje predvodi gđa Jennifer Castoldi, svaka konceptna soba na HP štandu, na Heimtextilu priča drugačiju priču o životu pomoću HP Latex tehnologije ispisa i HP Indigo décor tehnologije. Dizajni se bave suvremenim pitanjima kao što su starenje, održivost, globalno zatopljenje i ugrožene vrste u prostorijama interijera, uključujući dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i stomatološku ordinaciju.

“Uz HP digitalni ispis, aplikacije za dizajn interijera imaju nevjerojatne mogućnosti. Bilo koja ideja, bilo koje veličine, može se odraditi i zaživjeti bilo gdje, na zidnim oblogama, tiskanim podovima, tekstilima i namještaju”, rekao je g. Castoldi, izvršni i kreativni direktor tvrtke Trendease International. “Ova tehnologija omogućuje kreativnost pružajući nove mogućnosti za dizajnere.”

HP je također nedavno najavio novu, izdržljivu vrstu tekstila, certificiranog za HP Latex pisače. Ova vrsta tekstila namijenjena je za izradu soft signage znakova i dekoracija, kombinirajući izdržljivost i izvanrednu kvalitetu ispisa s prednostima HP Latex tehnologije na bazi vode. Novi tekstil proširuje mogućnosti za soft signage znakove i omogućuje nove dekorativne aplikacije, uključujući zavjese i rolete, jastuke, svjetiljke i torbe, na materijalima od 100% pamuka, pamučnog platna ili poliestera.

HP Latex boje na bazi vode sada su također dobile ECO PASSPORT – certifikat tvrtke Oeko-Tex® za tekstilne aplikacije. Ključne prednosti tehnologije Latex ispisa su kvaliteta ispisa i prednost održivosti.

“Prednosti Latexa u okolišu su nepobjedive, te su zbog toga tehnologija po izboru bolnica i škola”, rekao je g. Terry Raghunath, voditelj poslovnog razvoja za HP-ove tiskane dekorativne aplikacije. “S našom Latex tehnologijom na bazi vode, nema mirisa tijekom ili nakon proizvodnje. Ispisi su svijetli i oštri, a pisači mogu isporučivati široki raspon aplikacija i formata.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content