Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP Indigo- odradio dva milijuna personaliziranih omota žvakaća

Japanska tvrtka za proizvodnju žvakaćih guma koristila je HP Indigo tehnologiju za proizvodnju više od dva milijuna jedinstvenih pakiranja u kampanji osmišljenoj za obilježavanje 20. godišnjice proizvoda.

Toppan Printing iz Japana tiskao je ambalažu za Lotte’s Xylitol gumu za žvakanje na svom HP Indigo 20000, s varijacijama stvorenim pomoću HP SmartStream Mosaic tehnologije. Algoritam automatski generira jedinstvenu grafiku iz uzoraka, u ovom slučaju njih 20, koje je dizajniralo 20 dizajnerskih skupina.

“Kako bismo poduzeli sljedeći korak, odlučili smo stvoriti jedinstveno dizajnirana pakiranja koja odražavaju viziju budućnosti od strane 20 najutjecajnijih japanskih skupina u njihovim 20-ima”, rekao je g. Takashi Fukuda, menadžer u Xylitol brand timu, Lotte Ltd (Japan). “Stvaranjem vizije budućnosti zajedno s današnjom mladom generacijom i jedinstvenim doživljajem za naše klijente, u mogućnosti smo s njima povezati vodeći brand žvakaćih guma na nov i inspirativan način.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content