Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP INDIGO – rekordna prodaja

HP je u tajnosti dogovorio prodaju oko 50 tiskarskih uređaja HP Indigo 12000. U ovu prodaju su uključena dva vodeća svjetska web- to- print portala. Američki web-to-print foto portal Shutterflay je potpisao ugovor sa HP-om za kupnju 25 komada HP Indigo 12000.

Vrijednost ovog ugovora je oko 25 milijuna eura. Instalacije uređaja će biti izvršene u nadolazećim mjesecima kada Shutterflay ulazi u vrhunac sezone tiska. Osim HP Indigo  12000, Shutterflay je investirao značajna sredstva u kupnju tri Horizont Smart Stackers doradna uređaja.

Druga velika prodaja je dogovorena sa globalnom svjetskom web-to-print grupom Cimpress, za prodaju 20 komada HP Indigo 12000 uređaja.

„Nova Indigo tehnologija će omogućiti izradu aplikacija te stvoriti nove mogućnosti tiska koje od nas očekuju naši klijenti“ – komentira predsjednik Cimpress grupe, g. Robert Keane. G. Alon Bar-Shany, generalni direktor Indigo divizije kaže: „U prva dva dana je prodano preko 50 digitalnih, tiskarskih uređaja. Fantastično je kako su dva vodeća portala, namijenjena personalizaciji tiska, investirala u novu tehnologiju, što dokazuje da je ona ovdje, stvarna i događa se.“

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content