Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP osnovao Digital Pack – globalno udruženje tiskara valovitog kartona

HP je predstavio Digital Pack, prvu globalnu grupaciju umreženih  digitalnih tiskara koji se bavi proizvodnjom ambalaže od valovitog kartona i display sustava.

Zajednica Digital Pack osnovana je kako bi pomogla razviti jaču suradnju između HP-ovih konvertera te globalnih i regionalnih brendova. Udruga okuplja konveretere valovitog kartona u Sjevernoj Americi i Zapadnoj Europi koji posjeduju i rade s HP PageWide strojevima za tisak valovitog kartona. U budućnosti cilj je mrežu proširiti i na druge regije kako bi pojačala svoj globalni doseg.
Cilj Digital Packa je učiniti digitalni tisak lakšim i boljim za vlasnike robnih marki, a udruženje namjerava zadovoljiti visoke standarde koje nameću brendovi kada je riječ o bojama u tisku valovitih grafika, upravljanju procesima i kvaliteti digitalnog tiska.

Udruženje se redovito sastaje i u Americi i u Europi te radi na razvoju novih načina kako bi brendovima dali dodanu vrijednosti te ukazali na nova iskustva kada je riječ o valovitom kartonu. Među inicijativama bit će organiziranje obrazovnih programa, izdavanje bijelih knjiga, videozapisa i drugih alata koji će informirati i inspirirati brendova o vrijednosnim mogućnostima uz digitalni tisak. Radit će se i na pojednostavljenju procesa stvaranja datoteka, procesa pripreme za tisak i procesa samog tiska kako bi se zadovoljili strogi zahtjevi robnih marki za kvalitetom.
Obrazovni sadržaji za vlasnike robnih marki kontinuirano će se razvijati i ažurirati na web-stranici www.digitalpack.com te će ih se poticati da je što više posjećuju kako bi saznali više o najnovijim aplikacijama, da ih inspiriraju priče o uspjehu drugih robnih marki te da se izravno povežu s tvrtkom članicom Digital Packa.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content