Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP ponovno otkriva sublimacijski ispis lansiranjem HP Stitch serije

HP je krajem prošlog mjeseca predstavio novu seriju HP Stitch S digitalnih tekstilnih pisača koje karakterizira brzo i precizno usklađivanje boja te učinkoviti i pojednostavljeni procesi. HP Stitch je HP-ova inovacija dizajnirana za što lakše i brže usvajanje komercijalnog digitalnog tiska.
“Trendovi u primjeni dekorativnog i modnog tekstila te porast proizvodnje na zahtjev i personalizacije potiču rast digitalnog tiska”, kaže Santi Morera, voditelj odjela za grafička rješenja u HP-u. “Tržište digtalnog tisa tekstila doživljava dvoznamenkasti godišnji rast, a prema podacima Smithers Pira predviđa se da će do 2023. godine dosegnuti 5,5 milijardi, stoga nam je drago će se s dolaskom nove serije HP Stitch S ostvariti još digitalnih transformacija. ”
Portfelj pisača povezuje HP Thermal Inkjet tehnologiju s industrijski standardnim pigmentima za vrhunsku trajnost boje. Prvi ikada ugrađeni spektrofotometar omogućuje Stitchu brzo i točno podudaranje boja. Za početak portfelj uključuje tri nova pisača širine od 162 cm do 320 cm – HP Stitch S300 (162cm), HP Stitch S500 (162cm) i HP Stitch S1000 (320cm), kojeg će biti moguće vidjeti na FESPA-i u Münchenu.
HP Stitch S300 pisač sadrži prvu ispisnu glavu koju je moguće zamijeniti, što rezultira smanjenjem zastoja i troškovima servisa.
HP je također lansirao set novih sublimacijskih papira boja za novu seriju pisača HP Stitch S.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti