Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP ponovno otkriva sublimacijski ispis lansiranjem HP Stitch serije

HP je krajem prošlog mjeseca predstavio novu seriju HP Stitch S digitalnih tekstilnih pisača koje karakterizira brzo i precizno usklađivanje boja te učinkoviti i pojednostavljeni procesi. HP Stitch je HP-ova inovacija dizajnirana za što lakše i brže usvajanje komercijalnog digitalnog tiska.
“Trendovi u primjeni dekorativnog i modnog tekstila te porast proizvodnje na zahtjev i personalizacije potiču rast digitalnog tiska”, kaže Santi Morera, voditelj odjela za grafička rješenja u HP-u. “Tržište digtalnog tisa tekstila doživljava dvoznamenkasti godišnji rast, a prema podacima Smithers Pira predviđa se da će do 2023. godine dosegnuti 5,5 milijardi, stoga nam je drago će se s dolaskom nove serije HP Stitch S ostvariti još digitalnih transformacija. ”
Portfelj pisača povezuje HP Thermal Inkjet tehnologiju s industrijski standardnim pigmentima za vrhunsku trajnost boje. Prvi ikada ugrađeni spektrofotometar omogućuje Stitchu brzo i točno podudaranje boja. Za početak portfelj uključuje tri nova pisača širine od 162 cm do 320 cm – HP Stitch S300 (162cm), HP Stitch S500 (162cm) i HP Stitch S1000 (320cm), kojeg će biti moguće vidjeti na FESPA-i u Münchenu.
HP Stitch S300 pisač sadrži prvu ispisnu glavu koju je moguće zamijeniti, što rezultira smanjenjem zastoja i troškovima servisa.
HP je također lansirao set novih sublimacijskih papira boja za novu seriju pisača HP Stitch S.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content