Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP predstavio novi Latex print/cut uređaj

Novi HP Latex 115, radne širine 137cm, može proizvesti niz aplikacija za unutarnju i vanjsku signalizaciju. Karakteristike HP Latex 115 pisača uključuju mogućnost izrade ispisa visoke rezolucije do 1200 dpi-a, na širokom rasponu aplikacija, kao i ispis u šest boja te otisak koji je odmah nakon ispisa suh.

Nadalje, HP će ponuditi novi pisač kao print & cut rješenje, koje može stvoriti proizvode kao što su etikete, naljepnice, personalizirana odjeća i prozorska grafika. U HP-u kažu da će ponuda dvostrukog uređaja omogućiti simultano i kontinuirano ispisivanje i rezanje u jednom, integriranom tijeku rada.
Dodatne značajke rješenja za ispis i izrezivanje uključuju HP Latex Basic Cutter s HP barkodom i optičkim sustavom pozicioniranja, kao i HP FlexiPrint i Cut RIP, koji će optimizirati upravljanje radnim procesom s jedne točke i integracijom barkoda.

Uvođenje HP Latex 115 pisača proširuje HP-ov vodeći portfelj Latex pisača s atraktivnom cijenom, olakšavajući ulazak u posao novim korisnicima, dok će manji korisnici ili kopiraone svoje poslovanje moći podići na novu razinu te tako doživjeti prednosti tehnologije tiska na bazi vode.

HP Latex pisači serije 300, u koje spadaju HP Latex 315, 335 i 365, pružaju visoku kvalitetu slike, produktivnost i izdržljivost pri velikim brzinama i mogu se koristiti kako bi korisnicima pružili isporuku aplikacija istog dana. U ovom dijelu proširenog područja Latex pisača nalaze se i HP Latex 315 i 335, rješenja za ispis i rezanje, koja su predstavljena početkom ove godine, a pogodna su za ispis i rezanje velikih formata.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content