Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP predstavio tržištu nove medije za dekoriranje prostora

 

Najnoviji mediji za tisak zidnih tapeta iz HP-a oduševljavaju mekanom teksturom poput antilopa te daju osjećaj luksuza i topline u unutarnjim prostorima. Posjeduju certifikat tipa II (ASTM F793), koji osigurava trajnost te pogodnost korištenja unutar stambenih i komercijalnih prostora gdje je često izložen trošenju i habanju.

Nova zidna tapeta je visoko otporna na plijesan. HP PVC-free Durable Suede Wall Paper ima više certifikata za okoliš, uključujući FSC, REACH i UL GREENGUARD GOLD što ga čini odgovarajućim za najosjetljivija mjesta kao što su škole i bolnice.

Korištenje ColorPRO tehnologije kod proizvodnje omogućuje ispis savršenih boja te omogućuje proizvodnju profesionalnih visokokvalitetnih otisaka.

HP PVC-free Durable Suede Wall papiri su vrlo jednostavni za korištenje i montažu na zidove.

Unutarnji izgledi prostora su se transformirali s dolaskom digitalnih zidnih papira. Dizajneri su oduševljeni mogućnošću za stvaranjem prilagođenih zidnih slika koje im otvaraju mnoštvo novih mogućnosti na tržištu. S ovim novim, HP PVC-free Durable Suede Wall papirima predviđa se značajni rast u HP poslovanju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content