PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

HP unapređuje digitalni ispis s jednim od najproduktivnijih portfelja tiska u svijetu

HP Inc. najavio je dvije nove  transformacijske HP Indigo generacije – 5 i 6, dizajnirane za pružatelje usluga ispisa kako bi digitalno ispisivali značajno veće količine. Zahvaljujući inovacijama koje povećavaju brzinu i produktivnost, obje platforme za digitalni tisak otvorit će nove mogućnosti za analogno-digitalnu transformaciju.

Novi HP Indigo 100K Digital Press B2 formata za komercijalni ispis, prvi je stroj iz nove platforme Serije 5. Dizajniran je zbog veće produktivnosti i može otisnuti više od milijun B2 obostrano tiskanih listova mjesečno. Tiskajući brzinom od 6000 listova/h, novi HP Indigo namijenjen je tržištu ofsetnih korisnika kojima omogućuje visoko produktivan ispis na zahtjev uz manje otpada.

HP Indigo V12 digitalni pisač za proizvodnju naljepnica dizajniran je s novom generacijom HP Indigo LEPX arhitekture. Koristi se za tisak iz role uskog formata. Prvi iz nove Serije 6, HP Indigo V12 nudi mogućnost tiska do 12 boja, brzinu do 120 metara u minuti, čime dostiže performanse produktivnosti analognih tiskarskih uređaja. Nova, automatizirana tehnologija usporedbe boja, Spot Master, omogućuje vrlo kratko vrijeme kontrole boje prije tiska.

„Potreba za visoko kvalitetnim, svestranim i produktivnim digitalnim ispisom danas je presudna s obzirom na rastuću potražnju za istodnevnom isporukom, održivošću i prilagođenim ispisom. Uz novi portfelj postavili smo temelj našim kupcima da rastu i grade tvornice tiska budućnosti. U današnjem okruženju s brzim tempom, gdje poslovi neprestano nenajavljeno pristižu, našim klijentima je potrebna spretnost da brzo reagiraju kako bi mogli profitirati “, rekao je Santi Morera, generalni direktor grafičkih rješenja, HP Inc.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content