Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

I grafičari se uključili u pomoć Petrinji, Glini i Sisku

Kada je u utorak 29.12. u 12h i 19min područje Petrinje, Gline i Siska pogodio razoran potres 6,2 stupnja po Richteru, koji se osjetio ne samo u Hrvatskoj, nego i u zemljama regije, nije trebalo puno da se male ruke slože i narod još jednom pokaže kako smo najjači kad je najteže.

Na tisuće ljudi ostalo je u sekundi bez toplog doma i krova nad glavom. Val dobrote i pomoći pokrenuo se odmah, sa svih strana.

Uključili su se i grafičari, na način kako su najbolje znali i umjeli. Kako je krov nad glavom svojevrsni sinonim za sigurnost tako su i grafičari požurili pružiti i ljudima vratiti barem privid te sigurnosti.

Tvrtka Vector Design Print (VDP) odmah se ponudila da će besplatno variti cerade prijeko potrebne ljudima za pokrivanje krovova.  Kako nam je rekao gosp. Ozren Đukić, vlasnik i direktor, zavarili su više od 3000m2 cerada. Cerade su uz VDP donirale i tvrtke Radin, Europapier, Tuplex te Igepa Plana.

Uz VDP cerade je varila i tvrtka Rineo, a materijal je donirala tvrtka Pako.
Tvrtka Radin donirala je i papir za ispis etiketa prijeko potrebnih statičarima za označavanje kuća, a otisnula ih je tiskara Cerovski.
U pomoć stradalom području uključile su se odmah još i Print Grupa te tvrtka Belina sa svojim pojedinačnim donacijama.

Veliko srce grafičara pokazalo je svu svoju snagu!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content