Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

i-IMAGE STE II CTS – Computer to Screen – Print na Sito – najnovija tehnologija iz M&R-a

“Naša najznačajnija proizvodnja je sitotisak na tekstil. Uočili smo potrebu za jednostavnijom i bržom izradom šablona. Naši inženjeri su razvili novi stroj i-IMAGE STE II CTS. Novo razvijena tehnologija omogućuje izradu šablona bez potrebe za izradom grafičkih filmova. i-IMAGE STE II CTS izrađuje šablone u vrlo kratkom vremenu.”

 

Ovom tehnologijom je moguće značajno uštedjeti na vremenu i troškovima za izradu šablona. To je unikatan proizvod na svijetu, te je taj tip stroja patentiran od strane M&R-a. Koristi ispisne glave marke Ricoh. Vi nanesete sloj emulzije na sito, potom CTS uređajem isprintate željeni dizajn direktno na oslojeno sito, a potom se to sito osvjetljava UV LED-om u istom tom CTS uređaju. Tinta koja se koristi također je razvijena od strane M&R-a.

 

Nakon osvjetljavanja sito se ispere i spremno je za tisak. Posebno razvijena UV LED svjetla su vrlo ekonomična, troše mnogo manje energije u odnosu na metal-halidne UV lampe i vrlo su dugotrajna, radni vijek može biti i više od 10 godina. Na predstavljanju SGIA u Las Vegasu 2014. M&R je za I-IMAGE STE II CTS osvojio prestižnu nagradu za inovativnost.

 

www.mrprint.com

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content