Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

i-IMAGE STE II CTS – Computer to Screen – Print na Sito – najnovija tehnologija iz M&R-a

“Naša najznačajnija proizvodnja je sitotisak na tekstil. Uočili smo potrebu za jednostavnijom i bržom izradom šablona. Naši inženjeri su razvili novi stroj i-IMAGE STE II CTS. Novo razvijena tehnologija omogućuje izradu šablona bez potrebe za izradom grafičkih filmova. i-IMAGE STE II CTS izrađuje šablone u vrlo kratkom vremenu.”

 

Ovom tehnologijom je moguće značajno uštedjeti na vremenu i troškovima za izradu šablona. To je unikatan proizvod na svijetu, te je taj tip stroja patentiran od strane M&R-a. Koristi ispisne glave marke Ricoh. Vi nanesete sloj emulzije na sito, potom CTS uređajem isprintate željeni dizajn direktno na oslojeno sito, a potom se to sito osvjetljava UV LED-om u istom tom CTS uređaju. Tinta koja se koristi također je razvijena od strane M&R-a.

 

Nakon osvjetljavanja sito se ispere i spremno je za tisak. Posebno razvijena UV LED svjetla su vrlo ekonomična, troše mnogo manje energije u odnosu na metal-halidne UV lampe i vrlo su dugotrajna, radni vijek može biti i više od 10 godina. Na predstavljanju SGIA u Las Vegasu 2014. M&R je za I-IMAGE STE II CTS osvojio prestižnu nagradu za inovativnost.

 

www.mrprint.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content