Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sve je spremno za Textile Week Adria!

Još samo jedan dan dijeli nas od 2. Textile Week Adria eventa koji će se u organizaciji Print Magazina, 20. i 21. 9. održati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Cilj događanja je kroz sajam i konferenciju ukazati na aktualne trendove u tekstilnoj industriji i predstaviti inovativna rješenja i dostupne tehnologije za modnu industriju, uređenje interijera i soft signage.

Pregled izlagača


U sajamskom dijelu očekuje vas 20 izlagača koji će predstaviti bogatu i raznoliku ponudu.
Između ostalog, očekuju vas: tehnologije krojenja, šivanja i dorade tekstila, rješenja za automatizaciju, vrhunski repromaterijal, različite tehnologije tiska na tekstil (DTG, DTF, sitotisak, sublimacija…), boje za tisak na tekstil, veletrgovci tekstilom, promotivni tekstil…i još puno toga!

Izlagači koji će predstaviti svoju ponudu su: Avorato, Cotton Classics, DIT-Epson, DRM, Elektroterm, Falk&Ross, Graphic Center, Igepa Pako, Kornit Digital, Kimateks, Latea, Mega Dizajn, Nanodiy, Og grafika, Šivanol/Pertec Machines, Rigo, STH, Total Sport, UTT i Witpac.
Detalje o tome što će predstaviti pronađite na www.textileweekadria.eu

Edukacijski program

Konferencijski dio oba dana bit će posvećen kretanjima, budućnosti, trendovima i izazovima u industriji te predstavljanju aktualnih tehnologija.
Pregled predavanja pogledajte OVDJE

Izložba modnog dizajna

Tekstil se sve češće koristi i kao medij za izražavanje kreativnosti u svijetu mode.  Kako izgleda suradnja modne i grafičke industrije bit će prikazano kroz dvije atraktivne izložbe.
Tena Omerović svoje je dizajne realizirala kroz suradnju s tvrtkom Kornit Digital, dok je Boško Jakovljević dio svoje kolekcije otisnuo na Epsonu.

Svi detalji nalaze se na www.textileweekadria.eu

Radno vrijeme
Srijeda, 20. 9. – 10:00 – 18:00
Četvrtak, 21. 9. – 09:00 – 16:00

VAŽNO!

Ulaz na Textile Week Adria je besplatan!
Potrebno je samo ispuniti prijavu klikom na www.textileweekadria.eu

Zlatni sponzor: Kornit DigitalNajnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content