PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Idući tjedan družimo se u Amsterdamu na sajmu FESPA

Idući tjedan svoja vrata otvara napokon otvara dugoočekivani sajam FESPA Global Print Expo 2021. Naime, u izložbenom centru RAI u Amsterdamu od 12. do 15. 10. održava se FESPA Global Print Expo 2021 te European Sign Expu. Više od 300 izlagača predstavit će svoje proizvode i rješenja na izložbenom prostoru od oko 16.000 m².

Nakon više od godinu i pol dana bez sajmova uživo, pružatelji usluga tiska i stručnjaci za vizualnu komunikaciju napokon će na FESPA-i u Amsterdamu imati priliku vidjeti, dodirnuti i isprobati najnovije proizvode, tehnologije i materijale u digitalnom tisku velikih formata, sitotisku i tisku tekstilu te u sign&display oglašavanju uživo. Tu je i toliko željena osobna komunikacija sa stručnjacima.

Uz izložbeni dio, organizatori nude atraktivan prateći program. Tu su Printeriors, posebna izložbu za uređenje interijera i Wrap Masters, poseban događaj vezan uz obljepljivanje vozila.

Uz velik broj manjih izlagače iz cijelog svijeta, na sajmu FESPA 2021 predstavit će i se renomirane tvrtke kao što su: 3A, Agfa, Brother, Caldera, Canon, Durst, Elitron, Konsberg, Kornit, M&R, Mimaki Europe, Miraclon, Roland DG, swissQprint, Zünd i brojni drugi. Na sajmu će, naravno biti prisutni i predstavnici Udruge FESPA Hrvatska.

Mjere za zaštitu od COVID-a

Kako bi se zaštitili posjetitelji, izlagači i svo osoblje FESPA će provoditi niz postupaka za zaštitu COVID-a. Ove godine posjetitelji će se morati registrirati prije nego što dođu na sajam kako bi dobili svoj digitalni QR kôd koji će čuvati na svojim telefonima.

Kao uvjet za ulazak na sajam svi posjetitelji morat će dostaviti dokaz da su ili dvostruko cijepljeni, da su se nedavno oporavili od COVID-19 ili da su prije ulaska dobili negativan test na COVID. Za europske putnike to će biti olakšano putem EU digitalne COVID putovnice.

Osim dokaza o cijepljenju ili negativnog rezultata testa, prije ulaska svim posjetiteljima bit će postavljen niz zdravstvenih pitanja. Posjetitelji koji nisu potpuno cijepljeni također će morati svaki dan pokazivati negativan rezultat testa (rezultati testa vrijede samo 24 sata). Besplatno antigensko bit će dostupno na licu mjesta na ulazu u RAI.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content