Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Idući tjedan počinje FESPA 2023 u Münchenu – očekuju vas i regionalni izlagači

Idući tjedan, točnije u utorak, 23. 5. počinje sajam FESPA 2023 u Münchenu.

Izložbeni prostori u ukupno pet dvorana najbolji su dokaz da posjetitelje od 23. do 26. 5. očekuju brojne inovacije u segmentu digitalnog tiska širokog formata, sitotiska i tiska na tekstil.

Uz FESPA Global Print Expo bit će već tradicionalno održan i European Sign Expo 2023, vodeća europska izložba vezana uz signage i vizualne komunikacija. Na jednom mjestu naći će se tvrtke specijalizirane za digitalni signage, LED sustave, medije za vanjsko oglašavanje…

Na FESPA-u se vraća i Sustainability Spotlight. Cilj je pružateljima usluga tisak dati korisne i djelotvorne savjete o tome kako svoje poslovanje učiniti održivijim te poboljšati ekološki učinak.
Uvijek atraktivan World Wrap Masters također će ponovno biti dio sajma FESPA. Natjecatelji će i ovaj put morati ispuniti zahtjevne tehničke zadatke vezane uz car wrap. Pobjednik će biti objavljen 26. 5.

Među izlagačima u Münchenu su i neke poznate regionalne tvrtke koje su se odlučile za samostalan nastup. Svoje ponude na sajmu FESPA u Münchenu predstavit će: Azonprinter, Ino, Nanodiy i po prvi put Toscana Systems.

Na štandovima brojnih brendova očekuju vas i naši lokalni predstavnici. Vjerujemo da su sastanci već dogovoreni. Pregled brendova i hala u kojima se nalaze donosimo u nastavku.

Sajam FESPA uvijek privuče velik broj posjetitelja iz naše regije, posebno kada se održava u Njemačkoj. Očekujemo da će tako biti i ove godine!
Također, ako još niste, isprobajte i novu FESPA app!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content