PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

iECHO PK0705 Plus – novi digitalni cutter u Trgo Fortuni

U tvrtku Trgo Fortuna dolazi automatski digitalni rezač namijenjen ofsetnim i digitalnim tiskarama u B2 formatu, iECHO PK0705 Plus.

Rezač je namijenjen za rezanje različitih materijala u grafičkoj industriji s naglaskom na doradu u komercijalnom i digitalnom tisku. Rezač iECHO PK0705 Plus opremljen je s 3 standardna alata koji osiguravaju precizne radne procese: rezanje, “kiss-cut” prorezivanje samoljepljivih materijala – ricanje, utiskivanje bigova, te dodatnim oscilacijskim alatom za izrezivanje debljih materijala poput kartona, ljepenke, pjenastih i akrilnih materijala, PVC i drugih krutih materijala. Baziran je na 6-osovinskom sustavu koji mu osigurava vrlo brzo i precizno rezanje.

Model iECHO PK0705 Plus opremljen je automatskim sustavom za uvlačenje i HD sustavom za pozicioniranje s CCD kamerom kako bi se postigla potpuno automatska proizvodnja. Transport medija vrši se korištenjem transportne trake koja osigurava neprekidan rad uređaja.

Idealan je za brzu doradu malih naklada, korica knjiga ili brošura, pozivnica ili u proizvodnji manjih naklada kutija. Pogodan za serijsku proizvodnju i izradu uzoraka u tiskarskoj i ambalažnoj industriji te za izradu raznih znakova i natpisa. Radna površina od 530x750mm idealna je za doradu B2 araka. Brzina proizvodnje ovisi o zahtjevnosti rezanja ili doradnih operacija, ali se može kalkulirati na 60 – 70 sekundi potrebnih za obradu jednog arka.

Upravljačka ploča osjetljiva na dodir (touch screen) olakšava i ubrzava sam proces pripreme poslova. Visoka preciznost sustava za registraciju opremljenog CCD kamerama osigurava točnost rezanja u granicama od 0,1 mm na tiskanim materijalima.

Širok raspon materijala i doradnih operacija koje može obrađivati ovaj digitalni doradni uređaj osigurat će dobru iskorištenost i brz povrat investicije u iECHO PK0705 Plus. Rezač će ubrzo biti dostupan za prezentacije u tvrtki Trgo Fortuna.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content