Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa dobila nova zastupstva

 

Prvi dio ove godine je vrlo aktivan za zagrebačko poduzeće Igepa Planu, dio međunarodne grupacije Igepa Group. Prošlogodišnje zastupstvo Mimaki pisača namijenjenih “low entry” i srednjoj produkcijskoj razini tiska nadopunjena je ovogodišnjim ugovorom o zastupanju EFI pisača sa kojima Igepa cilja na industrijski orijentiranu proizvodnju. EFI, kao vodeći svjetski proizvođač visokoprodukcijskih printera velikog formata i pionir tehnoloških inovacija u industriji, u Igepinoj će ponudi biti predstavljen kroz strojeve hibirdne i roll-to-roll izvedbe najviše razine kvalitete izrade, pouzdanosti i široke svestranosti, globalno poznatih pod markama EFI VUTEk, EFI Matan, EFI Reggiani, EFI Wide Format te Fiery softverskim rješenjima. Distribuciju EFI inkjet rješenja će pokrivati prostor Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Ulaskom u segment “flatbed” pisača, Igepa je osigurala i distribuciju pločastih materijala Švicarskog proizvođača 3A Compositesa, lidera u proizvodnji sa brandovima Kapa, Foam-X, Dispa, Smart-X, Foamlite te Dilite.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content