Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa novi distributer Rolanda u Srbiji

Tvrtka  Igepa Cartacell d.o.o., sa sjedištem u Beogradu, početkom ove godine postala je ovlašteni distributer Roland pisača za digitalni tisak velikih formata za tržište Srbije.
U ponudi imaju kompletan asortiman Roland proizvoda za digitalni tisak, počevši od solvent i eco solvent plotera i cuttera, preko UV stolnih i flatbed pisača, do uređaja za tisak na tekstil.
Kako kažu u kompaniji Igepa Cartacell, zastupstvo i početak prodaje strojeva bio je logičan korak u kompletiranju ponude za grafičku industriju jer u svom portfelju, uz distribuciju Efi industrijskih pisača, imaju sveobuhvatnu ponudu papira i materijala za ofsetni te digitalni tisak malih i velikih formata pa svojim prisustvom na tržištu strojeva žele poboljšati kvalitetu ponude i servisa na području digitalnog tiska.
Inače, kompanija Igepa Cartacell na tržištu Srbije posluje od 2007. godine i bavi se prodajom papira i grafičkih materijala kao službeni distributer brojnih poznatih brendova.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content