Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa Pako i Mimaki promo akcija: JV100-160 + gratis CG-130AR

Tvrtka Igepa Pako za sve svoje postojeće i buduće korisnike pripremila je odličnu promo akciju.
O čemu se radi? U sklopu promo akcije uz svaki kupljeni solventni printer Mimaki JV100-160 na poklon ćete dobiti novi model rezača CG-130AR – gratis!

Pozivaju sve zainteresirane da iskoristite ovu rijetku priliku! Radi se, naime, o dva nova modela koji donose moderna rješenja u entry-level klasu printera i rezača. Naravno, uz poznatu Mimaki kvalitetu i pouzdanost.

Mimaki JV100-160 u cjenovno vrlo atraktivnom paketu nudi izuzetno povoljan ispis eko-solventnom tintom BS4 ili, po želji, vrhunski ispis novo razvijenom tintom AS5 dostupnom u 4 ili 8 boja. Također, možete izabrati između 600ml ili, opcionalno, bulk sistem s ekonomičnim punjenjem od 2000ml. 

Printer standardno dolazi opremljen poznatim Mimakijevim tehnologijama (NRS, NCU, MAPS4) uz novitet u obliku DAS (Dot Adjustment System) sustava za automatsko podešavanje bidirekcije i feed-a.
Tu je i novi RIP softver RasterLink 7 i mogućnost korištenja ID cut sustava u kombinaciji s rezačem CG-130AR za savršenu integraciju ispisa i izrezivanja.

Kontaktirajte Igepa Pako i dogovorite termin za prezentaciju i testiranje ovog dinamičnog dvojca!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content