Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa Pako poziva na 3. Mimaki Application Days na temu izrade light box-ova

Mimaki, zajedno sa svojim regionalnim partnerima, donosi hvale vrijednu inicijativu pod nazivom Mimaki Application Days. Cilj inicijative je približavanja Mimaki tehnologija krajnjim korisnicima kroz zanimljive uzorke i aplikacije. Prilika je to da vide, dodirnu i iskuse proces iz prve ruke.

Igepa Pako do sada je organizirala dvije iznimno uspješne radionice.
Prva je donijela temu vezanu uz flatbed – specijalni efekti s bijelom i lakom, dok je na drugoj obrađen izravan ispis na promo proizvode.

Treća po redu radionica donosi temu pod nazivom „Light Box“.
Održat će se u četvrtak, 9. 11. 2023. od 09 do 12h sati u Igepa Pako showroomu.

Iz Igepa Paka vas pozivaju da usavršite svoje znanje o izradi light box-a kroz sve korake procesa: od izbora odgovarajućeg tekstilnog materijala za prosvjetljavanje, ispisa s pravilnim backlit profilima na Mimaki UV pisačima UJV100-160 i UCJV300-160, optimizaciju LED pozadinskom rasvjetom pa sve do sastavljanja boxa iz profila i apliciranja medija.

Svoje prijave možete slati na [email protected] i na [email protected].

Radionice se održavaju u malim grupama, tako da je broj sudionika ograničen.

Iz tvrtke Igepa Pako pozivaju sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku i upoznaju uživo aplikacije izrađene na nekim drugim tržištima i industrijama jer vrlo često i to može biti put prema novim poslovnim idejama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content