Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa Pako poziva na Mimaki Application Days

Tvrtka Mimaki pokrenula je hvale vrijednu inicijativu pod nazivom Mimaki Application Days. Inicijativa je osmišljena u svrhu približavanja Mimaki tehnologija korisnicima kroz zanimljive aplikacije.

Cilj Mimaki Application Days-a je približiti strojeve, uzorke i aplikacije krajnjem korisniku, dajući im priliku da vide, dodirnu i iskuse proces iz prve ruke.

Prva u nizu radionica uživo tijekom kojih će se tematski obraditi nekoliko standardnih i naprednih tehnika tiska i apliciranja održat će se u srijedu, 11. 10. 2023., od 09h do 12h u showroom-u tvrtke Igepa Pako.  
Tema je: Flatbed: specijalni efekti s bijelom i lakom.

Bitna napomena!

Radionice će se održavati u malim grupama, tako da je broj sudionika ograničen.
Svoje prijave možete slati na: [email protected] ili [email protected]

Iz tvrtke Igepa Pako pozivaju sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku i upoznaju uživo aplikacije izrađene na nekim drugim tržištima i industrijama jer vrlo često i to može biti put prema novim poslovnim idejama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content