Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa Pako: razmišljanja o spajanju iz prve ruke

Prije otprilike mjesec dana branšom je odjeknula vijest o spajanju tvrtki Igepa Plana i Pako. Važna je to vijest s obzirom na tržišne pozicije i bogati portfelj i jedne i druge strane.
Službeni datum nastanka tvrtke Igepa Pako je 1. 4. i nije šala.
Na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu izlagale su obje tvrtke te upravo tamo novost obznanile tržištu.
Iskoristili smo priliku i porazgovarali s gosp. Goranom Palekom i gosp. Gregom Šimunovičem kako bismo iz prve ruke čuli pozadinu ovog poslovnog projekta.

Rekli su nam da se radi o prirodnom slijedu koji je, kažu, bio neizbježan. Davno su se prepoznali kao vrlo slične tvrtke po pitanju vrijednosti te je spajanje kao završetak cijele priče bio jedini logičan.
Upravo je, kažu, kompatibilnost znatno olakšala cijeli proces spajanja.
Vjeruju da će ovim potezom profitirati i kupci jer s rasponom tehnologija i brendova koje sada nude imaju rješenje za svačije potrebe i džep.  

Kako je reagiralo tržište, što kažu kupci, jesu li rješenja koja nude kompatibilna, pogledajte u kratkom razgovoru na Print Magazinovu You Tube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content